כמה שאלות וממ מסקנות?

Tomish

New member
כמה שאלות וממ מסקנות?

ככה קודם כל... למי ששומע דרים תיאתר אחרי שמיעה של פלויד ושלהם דרים מושפעים ללא ספק ברמה ממ אפשר להגיד די רבה מהפלויד מצד שני אני חושב שדרים זה סוג של התפתחות של פלויד מבחינת המוזיקה- הגאונות.. הייחודיות... עכשיו למשהו אחר בשעה טובה הצלחתי לגרום לאוהד מושבע של דרים לאהוב את הפלויד (לא בכוח, הוא רצה ..) עכשיו הראתי לו את פולס (שוב אין לי מילים לתאר כמה ההופעה הזאת מדהימה...) והוא שאל אותי מה המשמעות של כל הסרטונים שמוקרנים על העיגול שם ... ולא היה לי מה להגיד לו.. אז ממ אפשר תשובה? :)

Anuerysm

New member
תשובה אין לי, אבל הסרטונים הם עבודה

של אותו בן אדם שעיצב את העטיפות של האלבומים, סטורם תורג'רסון שמו

Tomish

New member
כן השאלה היא

יש להם משמעות מסויימת? או שהם סתם ליופי?

כן, יש להם משמעות

הסרטונים מנסים לתת ייצוג ויזואלי לתוכנם של השירים. אלו סרטונים מקסימים, ולטעמי הדבר הכי טוב שתורגרסון עשה עם הפלויד. כמדומני שב-DVD של פולס ניתן לצפות בהם גם בנפרד (אין לי עוד את ה-DVD). כדאי להקדיש לזה צפיה רצינית.

אתה תחליט לגבי משמעות....

אם ראית בהם משמעות (בסך הכל הושקע בסרטונים האלה מחשבה ועבודה), אז גילית אוצר, אם לא, לא נורא. מהי משמעות? משמעות הוא כל מה שאתה הופך למשמעותי או סימלי. אפילו הדברים הכי קטנים. הנה היום הייתה הפסקת חשמל נוראית אצלנו בעיירת הרפאים הדרומית, וכדי ללכת בחושך הייתי צריך להדליק את האייפוד ולהגביר בהדרגה את הווליום כל הזמן כדי שהאור ישאר דולק. לכאורה סתם לא מעניין. אבל בעצם בשבילי זה סימן את היופי בלנצח את החושך ע"י מוסיקה, שמדליקה את הנשמה, ומדליקה את האור כנגד החושך. לילה טוב :)

Tomish

New member
ארטיסטי משהו...

סבבה , קיבלתי את זה שיעני אני אמצא את המשמעות. אבל פשוט לא הייתי לי תשובה בשבילו של "מה הם אומרים?" אז תודה בכל מקרה...

CrazySheep1

New member
כמו שהבנת, זה לא משהו בעל משמעות

נסתרת. ככל הנראה. זה פשוט תואם את הנושאים של השירים.

oneman2

New member
דרים ת'יאטר? התפתחות? גאונות?

יותר מפינק פלויד?!!! חוץ מזה שהגיטריסט שלהם הוא הגיטריסט הכי מסר*ח שקיים כיום (חוץ ממלמסטין).

rAtA Bool

New member
גיטריסט מסריח לא

אחד הגיטריסטים הכי טובים בעולם כיום אולי הוא לא לטעמך אבל זה שונה

The Walrus

New member
ג'ון פטרוצ'י

הוא גיטריסט טוב למטאל. יותר מזה קשה לי להגיד עליו.

FunkyMonk

New member
מסכים למחצה

שמע את ההופעה של דרים לדארק סייד. את הסולואים, כשהוא עושה אותם כמו שגילמור עושה - הוא עושה טוב למדי. אבל כשהוא מנסה לאלתר - זה יוצא מסריח, פשוט כי זה לא הפיל שלו. אבל הוא הגיטריסט הכי טוב בעולם בערך.

oneman2

New member
הכי טובים? תלוי איך אתה מגדיר טוב

מבחינה טכנית הוא הכי טוב, בלי תחרות. מנגן מהר כמו שד. אבל הנגינה שלו פשוט לא מעניינת, לא מרגשת. ההיפך מגילמור (שהוא במקרה האהוב עליי, למרות הטכניקה הקצת... אה... עבשה.)

rAtA Bool

New member
תשמע את הסולו השני בשיר

Sacrificed Sons מתוך הדיסק האחרון אוקטבריום

The Eraser

New member
מעבר לטכניקה

תגידו אם זה רק אני או שהסאונד של הגיטרה שלו נורא קר פשוט סאונד מתכתי דיגטלי כזה אם בא לו מטאל שילך למיידן לקבל סדנאות סאונד

Tomish

New member
1 תבין קודם מה אמרתי

2. לא אמרתי יותר מפינק פלויד... ממש ממש לא אני רק אומר שהם מושפעיםפ מהם מאוד וכאילו עם כל הטכנולוגיה והאפקטים של היום בוא נגיד שיכול להיות שאם פינק פלויד היו מתחילים היום, ככה בערל הם היו נשמעים... אל תשלול סתם אויל באמת פטרוצ'י לא לטעמך... מעניין למה.. אבל סבבה תידוע על טעם ועל ריח ....

The Walrus

New member
פ"פ לא היו נשמעים ככה היום

דרים תיאטר הם אחרי הכל להקת מטאל, שזה ההפך הגמור מפ"פ.

Tomish

New member
שמע

אני אישית שונא אבל שונא לקטלג להקות יעני סגנון מסויים אבל אם זה מה שמעניין אותך דרים נחשבים לפרוגרסיב , זה לא כזה מטאל....זה יותר כיון רוק

FunkyMonk

New member
ממש לא

דרים נחשבים פרוגרסיב מטאל, שזה יותר מטאל מאשר רוק, ויותר מטאל מאשר פרוגרסיב. הם כאילו מטאל מתוחכם, אבל הם לא פרוגרסיב.

למעלה