כמה שאלות ותהיות

dandaa

New member
כמה שאלות ותהיות

1. מה הקשר בין סקרטין ואנזימים? 2. האנזימים האלה זקוקים לסביבה חומצית כדי לעבוד? בסיסית? חלק ככה חלק ככה? 3. איפה הם אמורים באופן טבעי לפעול? מעי דק? האם סוכריות האנזימים גורמות להפעלת האנזימים במקום אחר (רוק?). בקיצור הסבר קצרצר על אופן הפעולה (לא הלקיחה) ישמח אותי... למי שבקש יותר שיתוף פעולה מהגנים/בתי ספר, אצלנו שיתוף הפעולה הוא עצום! בית הספר הוא מיוחד, והם מגלים הבנה עצומה, מתקשרים אלי על כל שאלה, שוברים את הראש מה לבשל לארוחת צהרים, ואם מוזמנת ארוחה מבחוץ הילד שלי מקבל מנות מוזמנות מראש, בשנה שעברה הם עבדו עם קייטרינג וקישרו אותי במיוחד עם המנהל שם כדי שאבדוק ואסביר מה צריך להכין לו. לפעמים אני מקבלת טלפונים מוזרים לעבודה - " אפרסק זה בסדר?" (כן, פעם חמישית, כ ל ה פ י ר ו ת )..."ארטיק מנטה אפשר" וכאלה, קצת קשה להם עם הכללות...אך זה משמח אותי כל פעם מחדש שהם כל כך שומרים. השבוע קיבלתי טלפון מהצופים - מותר לו ביצים? מסתבר שהם רק ציירו על ביצים קשות אך בכל זאת רצו לדעת אם זה בסדר...הסיפור שלנו קצת שונה - אצלנו בפועל הדיאטה עצרה את ההתקפים שלו כך שהם ראו פיזית עובדתית איך זה עובד, לכן קל הרבה יותר גם לנו וגם להם לשמור בדקדקנות. אגב גם לכם קרה שבתחילת הדיאטה כל חריגה הורגשה קיצונית ואחר כך לאחר שנים חריגות רציניות עוברות "חלק"? דנדה

razgalili

New member
תשובות

1) סקרטין גורם לשחרור אנזימים מהלבלב כשהוא מופרש. לא ברור איך תרפיה של סקרטין עוזרת לילד, כך שאני לא יכול להגיד שבזכות האנזימים שמופרשים הסקרטין עוזר. אין קשר ישיר בין האנזימים שאנחנו מדברים עליהם כאן לבין טיפול בסקרטין. 2) תלוי באנזים. האנזימים של יוסטון עובדים יפה במגוון סביבות, בטמפרטורת החדר ובסביבות חומציות ונורמליות. 3) האנזימים שהגוף מפריש חלקם מופרשים בקיבה וחלקם בתרסריון. האנזימים שאנחנו נותנים דרך הפה עושים את עיקר העבודה בתוך הקיבה, אבל חלק ממשיך לתוך המעי הדק. חלק קטן גם נקלט בדם ומתפקד בתוך הגוף, אבל המידע על כך הוא מאד מאד חלקי. אם את רוצה הסבר על צורת העבודה קחי קפסולה של אנזימים ותערבבי אותה עם אוכל ובואי להסתכל מה קורה כל עשר דקות. טוב מראה עיניים. למידע נוסף אני ממליץ לקרוא את הספר של דה פיליס.

vered73

New member
מצטערת שוב לנדנד, רק שמנגנון החיפוש

לא נותן לי תשובות. הבנתי שהורים רבים שואלים שוב ושוב מה ההבדל בין האנזימים השונים. אז ככה: קודם כל אני מצטרפת... שנית, הבנתי שיש קושי במתן לילדים צעירים. אנחנו נותנים את האומגה שלוש בדיסה. לא הייתי רוצה שיקיא או לא יאכל בגלל טעם. האם אפשר לשלב את כל הדברים הללו יחד?

razgalili

New member
אפשר לשלב את רוב התוספים ביחד

יוצא דופן הם פרוביוטיקס ואנזימים שאין טעם לתת אותם יחד כי האנזימים הורגים את החידקים הפרוביוטיים.

למעלה