כמה שאלות חשובות למבינים שבניכם...

כמה שאלות חשובות למבינים שבניכם...

אני בן 18 ועוד חודש וחצי אמור להתגייס, ב-6 באוגוסט, תותחנים לפי מה שהבנתי. אז ככה, אני ממש לא רוצה תותחנים, אמנם יש לי פרופיל 82 (ששולחים את רוב המשלבים ליחידות אגם עם פרופיל כזה), אבל ביקשתי חיר ואני רוצה חיר. לאח שלי יש קשרים והוא מכיר קצין בבקום, והוא אמר שהוא ינסה לסדר לי. מה הסיכויים שקצין בבקום יוכל להעביר אותי למשל לתאריך של גבעתי? האם זה אפשרי בכלל? עוד שאלה, נגיד והוא לא מצליח לסדר לי. האם שווה לא להתפנות ביום הגיוס ולעבור לכל הבלאגנים (מעצר, משפט וכו) בשביל לקבל מה שאני רוצה? והאם בכלל אפשר לשלוח מישהו ליחידה כלשהי אחרי שכל היחידה כבר עברה שבועיים טירונות, כי הגיוסים של החיר הם שבועיים לפני התותחנים. מקווה שתעזרו, המוטרד...

barakas

New member
שטויות

עם פרופיל 82 לא שולחים רק לאג``ם אלא גם לחי``ר-ככה שבעניין הזה אתה טועה. השיטה הכי בדוקה היא להציק להם במכתבים וטלפונים,הרבה ועכשיו,לפני שיהיה מאוחר מדי,מנסיון של חברים שלי אפשר בהחלט לפגוש קצין מיון לפני הגיוס,לפעמים הרבה זמן לפני...אם תחכה לבקו``ם אתה תדפק ובאמת כלום כבר לא יעזור לך כי כמו שאמרת פיספסת שבועיים...מעצר לא יעזור!!!כל ה``בלאגנים`` שהזכרת רק יקלקלו לך כל סיכוי לשירות נורמלי ובסוף במקום חי``ר ותותחנים אתה תגמור במג``ב או באפסנאות... כמו שאמרתי תציק להם עכשיו והרבה

תעשה בלגנים!!!

חבר שלי עבד פעם בבקום והוא הוציא חייל לנח``ל אחרי שבועיים שהחייל ישב בבקום וסירב להתפנות!!!!

barakas

New member
שטויות

עם פרופיל 82 לא שולחים רק לאג``ם אלא גם לחי``ר-ככה שבעניין הזה אתה טועה. השיטה הכי בדוקה היא להציק להם במכתבים וטלפונים,הרבה ועכשיו,לפני שיהיה מאוחר מדי,מנסיון של חברים שלי אפשר בהחלט לפגוש קצין מיון לפני הגיוס,לפעמים הרבה זמן לפני...אם תחכה לבקו``ם אתה תדפק ובאמת כלום כבר לא יעזור לך כי כמו שאמרת פיספסת שבועיים...מעצר לא יעזור!!!כל ה``בלאגנים`` שהזכרת רק יקלקלו לך כל סיכוי לשירות נורמלי ובסוף במקום חי``ר ותותחנים אתה תגמור במג``ב או באפסנאות... כמו שאמרתי תציק להם עכשיו והרבה

למעלה