כמה שאלות חשובות על קנייה בEBAY

YugiBoy

New member
כמה שאלות חשובות על קנייה בEBAY

1. האם אחת מן הדרכים לתשלום ניתנות למימוש מתחת לגיל 18? 2. מצאתי המון הצעות לסינגל (דיסק עם שיר בודד, שהמחיר שלו חדש בין 15 ל40 ש"ח) שמוכרים אותו ב5 דולר עד 0 נקודה משהו... האם דבר כזה יכול להיות אמין? אין בודקים את זה? 3. האם כל האתר מבוסס על אנשים פרטיים שמוכרים דברים? אם כן, מהו סדר הפעילות? אני משלם, והוא בטוב ליבו הולך לדואר ושולח את זה אלי לישראל? או שקודם אני מוודא שזה יוצא ואז משלם? או מה... 4. מהי עלות המשלוח לישראל, בדרך כלל?

YugiBoy

New member
עוד משהו,

כאשר מוצר נמכר, הוא יורד מהאתר? או שהעמוד שלו נשאר והמוכר יכול פשוט "למכור" את אותו המוצר פעם אחר פעם? הייתה לי שאלה נוספת, עוד מעט אני אזכר..

tomerol

New member
בעיקרון....

אתה יכול למצוא תשובות לבד בפורום מבלי להטריד אותנו. אבל בגלל שאני כל כך נחמד - ומאוד משועמם אני אענה: 1. האם אחת מן הדרכים לתשלום ניתנות למימוש מתחת לגיל 18? כן, אם יש לך כרטיס אשראי בינלאומי (או לאבא). אתה נרשם דרך PAYPAL - זה הכי בטוח כי פרטי האשראי לא נחשפים למוכר עצמו. 2. מצאתי המון הצעות לסינגל (דיסק עם שיר בודד, שהמחיר שלו חדש בין 15 ל40 ש"ח) שמוכרים אותו ב5 דולר עד 0 נקודה משהו... האם דבר כזה יכול להיות אמין? אין בודקים את זה? יש באיביי מערכת פידבקים (FEEDBACKS). ולכל מוכר יש מספר פידבקים חיוביים. כמה שאחוז החיוביים גבוה יותר, ויש יותר פידבקים, ככה המוכר אמין יותר. משמע- תקנה רק ממוכרים שאחוז הפידבקים החיוביים גובה מ97% ויש הרבה פידבקים. 3. האם כל האתר מבוסס על אנשים פרטיים שמוכרים דברים? אם כן, מהו סדר הפעילות? אני משלם, והוא בטוב ליבו הולך לדואר ושולח את זה אלי לישראל? או שקודם אני מוודא שזה יוצא ואז משלם? או מה... אתה משלם ואז הוא שולח - אם בחרת במוכר אמין אז כנראה שהוא ישלח 4. מהי עלות המשלוח לישראל, בדרך כלל? כל מוכר קובע את מחיר המשלוח... זה תלוי עם איזה חברה הוא מחליט לשלוח. אתה צריך לשאול את המוכר - במידה ולא כתוב בדף המכירה - מה המחיר *לפני* שאתה שם הצעה. על השאלה האחרונה - כן, יורד מהאתר. תומס.

YugiBoy

New member
תודה, בקשר ל..

כ. בין לאומי, אמרו לי שאפשר להוציא אחד כזה רק אחרי גיל 18, טעו? (כי אין בנאדם מבוגר שיש לו או שיתן לי) - ואיך אני בודק את התגובות, את האמינות שלו (97%) עברתי על הדף של המוצר ולא מצאתי משהו כזה..

7575

New member
כן אתה משלם והוא שולח מה

נשמע כל כך מוזר איזה מזל שכמות הישראלים באיי ביי מזערית הם עוד היו מצליחים למוטט את האתר הזה

YugiBoy

New member
בדיוק בגלל הסיבה הזו.

כאשר אתה חיי בישראל, ואנשים מחפשים רק.... טוב אני לא צריך לגיד אפילו את התכונה הישראלית הידועה, זה טיפה מפחיד... אתה רגיל להיות חדשן יותר, במיוחד שזה לא מתחת לבית אלה בארץ אחרת...

למעלה