כמה שאלות חשובות

ice w

New member
כמה שאלות חשובות

אני רוצה לעשות רישיון על קטנוע, אבל אין מושג בגרוש איך ומתי וכו'... ולכן פניתי אליכם. הנה השאלות שלי מסודרות בבקשה תענו לי בהקדם האפשרי! ***מאיזה גיל אפשר לנהוג על קטנוע? 1. כמה שיעורי נהיגה צריך לקחת לפני שניגשים לטסט? 2. כמה עולה בערך כל שיעור (אם מישהו מכיר מורה טוב בנתניה זה יהיה נהדר!)? 3. כמה עולה אופנוע בערך, יד שניה, 50 סמ"ק? תודה רבה, רבה מראש!

Hell ad

New member
על זה אני יכול לענות ../images/Emo13.gif

מגיל 16, להתחיל ללמוד, לעשות מבחן ולקבל רישיון. 2. 15 מינימום אם אין לך רישיון על רכב מעל 3 שנים 3. תלוי באופנוע, איזה אופנוע? איזה שנה? איזה מצב? הרבה הרבה דברים... אה, ובקשר לשיעור, אני לומד ב50 לשיעור, אבל אנשים פה אמרו שיש גם ב30, אז תבררי אצל אנשים.

ררדד

New member
התעלקות קטנה- חבל לפתוח נושא..

שמעתי (מגורם לא מוסמך..) שאם עוברים את התאוריה לפני גיל 16 (כאמור ניתן לגשת מגיל 15.5) אז ניתן להתחיל ללמוד נהיגה (הכוונה למעשית -לקחת שיעורים) לפני גיל 16. מישהו יודע אם זה נכון?

Shlomi TC

New member
בטח שאפשר

אני בגיל 16 ו 5 ימים הייתי עם רשיון, למדתי עוד לפני שהיה לי 16.

ררדד

New member
../images/Emo6.gifתודה על התשובה המהירה!

שיחקת אותה

ice w

New member
אז לסיכום (ותקנו אותי אם אני טועה)

אני צריכה לעבור תאוריה ואז אני אוכל להתחיל ללמוד לפני גיל 16 (עכשיו אני בת 15 ו10 חודשים), אני צריכה לקחת לפחות 15 שיעורים וכל אחד מהם עולה 50 בערך, למרות שאם אני אתאמץ אני אוכל למצוא גם בפחות (30 לדוגמא) ועכשיו שאלה אחרונה... אני רוצה לקנות אופנוע יד שניה, מצב סביר - שישרוד לפחות 3-5 שנים במצב טוב, ושלא יתפרק כל יומיים. אם בא לכם ספרו לי איזה דגמים יש, ומה עדיף ובקיצר את כל האינפורמציה... אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לי... בקצב הזה עוד מעט גם אני אצטרף לפורום הזה...

ררדד

New member
אכן אכן

תלמדי לתיאוריה- תגשי, תעברי!! חחחח אז תתחילי ללמוד, המינימום הוא 15 כמו שאמרת אבל קורה לא פעם שזה שיעור או שניים (או 10 אם המורה תחמן..) יותר. מנסה לשים קישור (אין לי מושג אם זה מצליח) על דגמי קטנועים. אם לא פשוט כנסי לזה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumArticles.asp?id=788&t_name=t_788&catName=סקירות%20ומבחנים%20-%2050%20סמק אגב אלו סקירות מהפורום (פינת מאמרים) תלחצי פה לסקירות על דגמי 50 הסמ"ק השונים.

ice w

New member
מצטערת להטריד אבל עוד שאלה...

בקשר ל... 1. פיג'ו טייפון, כמה אני יכולה להשיג אותו יד שניה? 2. סאניאנג פיור, כמה אחד יד שינה יעלה?

ררדד

New member
לא מטרידה בכלל..

1. החברה היא פיאג'ו לא פיג'ו (אם זה מזיז לך..) בכל מקרה הערכה גסה היא שלטייפון יד שנייה ששנתיים שלוש על הכביש ידרש מחיר של כ7000-8000 ש"ח (יתקנו אותי מביני העניין היותר רציניים פה אם אני טועה..) מחיר של אחד חדש הוא 10,550+-. 2. הסאן יאנג פיור הוא כלי יותר זול, חדש עולה בסביבות ה6,500 אז כלי של שנתיים על הכביש יעלה (ואני לא סגור 100% על מחיר!) 4000-4500+-. וחשוב חשוב לציין ששני הכלים הללו אהובים מאוד בקרב מורי נהיגה/שליחים למינהם, כך שיש לבדוק טוב טוב (לפני הקניה..
שלא שחקו את המנוע.

ice w

New member
עוד 2 דברים

1. איך בודקים לעזאזל אם המנוע שחוק?! 2. אם יש לך איי סי קיו זה יהיה הרבה יותר נוח, המס' שלי: 163705689

למעלה