כמה שאלות חשובות

sivan 11

New member
כמה שאלות חשובות

שלום רב, יש לי כמה שאלות חשובות מאוד שקשורות להתנדבות לצבא: 1. אני בת 21 והתנדבתי לצבא (התגייסתי אליו) במרץ 04', בגיל 19 או 20...אם אשרת בצבא שנה וחצי או שנתיים אני אשתחרר מהצבא רק בגיל 22 (במקום 19 או 20, כלומר-יותר מאוחר מרוב המתנדבים/ות לצה"ל). אז שאלתי היא, האם יש בפורום הזה עוד מלשב"ים/יות או חיילים/ות שמשרתים/ות בהתנדבות בצבא שהתגייסו בהתנדבות לצבא בגיל מאוחר כמוני וישתחררו בגיל מאוחר ממנו ? חשוב לי מאוד לדעת... 2. האם יש בצבא תפקידים בספריה (כמו מש"ק אינטרנט,מש"קית ספריה,ספרן/נית) ? אם יש את התפקידים הללו- האם גם מתנדבים/ות לצבא יכולים לשרת בהם ? מה עושים בתפקידים הללו שציינתי ? אני מבקשת מאוד שתגידו לי מה עושים בתפקידים הללו בפירוט האפשרי. 3. מה מתנדב/ת לצבא (כולל לקויי שמיעה) שרוצה לצאת לקורס/ים צבאי/ים (בנים ובנות) צריך לעשות בשביל לצאת אליו/הם ? האם יש קורס/ים שמתאים/ים לו/ה ? (בעיקר למתנדב/ת לקוי/ית שמיעה) ? אם כן, באיזה/אילו מקצוע/ות או תפקיד/ים הוא/הם (הקורס/ים שמתאים/ים למתנדב/ת, בעיקר למתנדב/ת לקוי/ית שמיעה) ? מבקשת מכם תשובות הכי מפורטות שאפשר על שאלותיי..
|

LordNor

New member
לא יודע מה בוער כל כך, אבל

1. אני למשל בן 22 ואשתחרר בגיל זה, מה כל כך מוזר בזה
2. התשובות נמצאות בגוף השאלה
ואם יש, אז למה שלא יכולו?
3. מגישים בקשה לקורס (דרך היחידה, או טופס 55), כל קורס לבעלי פרופיל עורפי יכול להתאים למתנדבים.

עד איזה גיל אפשר להתנדב?

שמעתי גרסאות סותרות... נאמר לי כי בנים יכולים עד גיל 21/24/30

סיונתו

New member
*בנים...

אוף שהיום הזה יגמר כבר...הוא ממש מעצבן אותי...נמאס לי...

sivan 11

New member
תגובה לפנתר שחור

היי פנתר שחור, למה אתה אומר שזה חמור שאני לא יודעת אם במרץ 04' הייתי בת 19 או 20 ?

sivan 11

New member
תגובה לפנתר שחור...

אני התגייסתי לצבא בגיל 19 וחצי בערך ועכשיו אני בת 21...עוד כמה חודשים בת 22...התגייסתי בגיל יותר מאוחר...אולי בגלל התהליך התנדבות הארוך שהיה לי... זהו...

LordNor

New member
בת'כלס אפשר להתנדב בגיל מאוחר

אני אישית מכיר כמה מתנדבים בני 26-28

sivan 11

New member
שאלות

היי, אני עדיין מחכה לתשובות הכי מפורטות מכם על 3 השאלות ששאלתי (אתמול נראה לי...) אני מאוד מבקשת שתענו לי בפירוט על כל 3 השאלות ששאלתי..

sivan 11

New member
היי לכולם...

היי, מצטערת...בטעות יצא לי 3 פעמים ההודעה שכתבתי..אולי זה נקרא "שרשור", לא יודעת..בכל מקרה, אני באמת מבקשת מאוד שתענו לי הכי מהר שתוכלו ובפירוט על 3 השאלות ששאלתי אתכם (שרשומות למטה..אתמול כתבתי אותן רק...)

Dizen

New member
סיוון

אני יודעת שאת רוצה תשובה לשאלות שלך, אבל אין צורך לפתוח הודעה חדשה כל פעם. זה נמצא פה בעמוד הראשון, ואם מישהו יודע- הוא יענה.
ואני לא מתייחסת לזה שזה נשלח שלוש פעמים. קורה, לא נורא

למעלה