כמה שאלות חשובות

פינגו

New member
כמה שאלות חשובות

אהלן לכולם. אני בן 18 עוד מעט ואני מתחיל שנה ב באוניברסיטה- שלא במסגרת עתודה (סיימתי תיכון בגיל צעיר). אני סובל מבעיה רפואית שבגללה קיבלתי פרופיל 24 (בלתי כשיר זמנית) ויש לי ועדה רפואית בקרוב. כמה שאלות: 1. מה ההליך ערעור על ועדה רפואית? 2. מה הליך הגשת דחיית שירות? 3. האם מישהו כאן יודע איך עובדת שיטת ה 50-50 בעניין השלמת התואר ומה התזמון המועדף? 4. באיזה שלב אם בכלל כדאי להצהיר על בעיות מצפוניות ספציפיות (שלא מונעות גיוס)? המון תודה

Iron-Maiden

New member
היזהרו - אוכל חינם!!

הבנאדם הזה הוא אוכל חינם. זה שהוא הומו זה בעיה אישית שלו, ולא איכפת לי מכך. אבל הבעיות המצפוניות שלו - זה שהוא שמאלני קיצוני מסריח! כן, כן - הוא פעיל כפייתי בנוער מר"צ - שמתנגד לכל מה שצה"ל עושה ומכנה את זה "כיבוש". הוא רוצה שנצא מכל השטחים, ואם אפשר נקים לנו איזה אי קטן בים, כדי לאפשר ל"חברינו" הפלסטינים לחזור לאדמותיהם "הכבושות". הבנאדם חושב רק על טובותו האישית, על הלימודים שלו, ולא מתכוון לשרת חצי דקה לטובת המדינה שמגינה עליו ועל ההומואים שלו. "בעיות מצפוניות".. מעניין מאד איזה.. אוכל חינם אתה! "שלא מונעות גיוס" - הוא חושב איך הוא יכול לנצל את הצבא לצורכי התעמולה השמאלנית שלו - מכאלה אנשים צריך להיזהר. ראו הוזהרתם!

Iron-Maiden

New member
ולהן ההוכחות:

אביא כאן מספר ציטוטים של מר פינגו, ולפני שתחזו כולכם מתוך בעת וחלחלה עמוקה בדברים שלו, תנו דעתכם על הכינוי שלו: "פינגו", האם יש קשר בין שלושת האותיות הראשונות לבין ההעדפות המיניות הבוטות שלו? כנראה שכן.. הוא מנסה לחפות עלינו לא רק את שמאלניותו הקיצונית בטירוף (או יותר נכון את הימניות האיסלאמית שנודפת ממנו) אלא גם את ההומוסקסואליות שלו. ולהלן הציטוטים - וכולם לקוחים מהיום, ללא יוצא מן הכלל: * "מערכת החינוך הישראלית מחנכת ללאומנות ולשמירת מסורות מגונות" - פורום נוער מר"צ (היום). * "מערכת החינוך הפלשתינאית היא אמנם מסיתה. אך מערכת החינוך הישראלית לוקה באותה מידה." - פורום נוער מר"צ (היום). ואם אתם עדיין לא מזועזעים מספיק - הנה הקש האחרון: "אני אמור להרגיש עלבון מזה שהמתנחלים יותר ציונים ממני? אני לא ציוני. ציונות זו אידואולוגיה שאני לא מחזיק בה." - פורום נוער מר"צ (היום). ולאדם כזה נקרא אוכל חינם!

Iron-Maiden

New member
לא, למען האמת

הייתי שמאלני עד לפני 6-8 חודשים, אבל יש גבול לכל תעלול.

פינגו

New member
מכונת ירייה אוטומטית של שטויות

לא הופתעתי לגלות שכמה חמומי מוח קפצו על המציאה. שיקפצו. והנה הסברים: 1. אני אכן פעיל בנוער מרצ (בין השאר)- מודה באשמה. אין צורך לחשוף את עמדותיי השמאלניות, אני נהנה לחלוק אותן. גם ההתרגשות לא ברורה לי. אתה לא מתייחס לטענות עצמן ומציג אותן כאילו הן עצמן יש בהן טעם לפגם. 2. היותי הומו היא ענייני הפרטי. הייתי שומר את זה ככזה, אילולא היו מובאות על ידייך בין השאר אמרות מגוחכות ומגעילות. דווקא עצם היותי חבר בנוער מרצ והכתיבה שלי בנושאים שלא קשורים בעליל לכך סותרת את טענתך כאילו רק כשנושא כזה עולה אני טורח להגיב. זה היה מורכב, טיעון לוכי קצת כבד עלייך. תתמודד. 3. פינגו הוא כינוי חיבה שלי ואתה הראשון שמספיק חולני ומעוות כדי לחשוב שזה מקור השם. רק כדי להסביר: שם החיבה של החבר שלי הוא דולפי. ולא, הוא לא אוהב דולים (מה שזה לא יהיה....) 4. הטענה עלי כאילו אני אוכל חינם היא כל כך שיקרית שאני לא יודע איך לענות עלייה. אבל מכיוון שזה פורום והויכוח ביננו הוא פומבי, אני אטרח להבהיר. אני מתנדב במעורבות חברתית באוניברסיטה, אני שימשתי כמורה עוזר בבית ספר בשכונה ביפו ואת השירות הצבאי שלי (שלא אעשה מכיוון שיש לי מחלה כרונית) אני ממיר בתרומה לקהילה- התנדבות בהוסטל לנערים במצוקה.

Iron-Maiden

New member
שטויות שאתה לא מצליח לסתור

מה אתה מנסה לומר?? 1. העמדות השמאלניות שלך הן אנטי-צבאיות ואנטי-ישראליות, אז מה אתה מחפש בפורום הזה?? לך לפורום ערבים או פלסטינאים, זה לא הפורום לבוגדים כמוך. 2. אם אתה הומו לך לפורום גאווה. 3. הכינויים שלך ושל החברים ההומואים שלך לא מעניינים לא אותי ולא את שאר חברי הפורום. את הדולפי והפינגי וכל שאר הכינויים הסוטים שלכם תשאירו לעצמכם, אנחנו לא מעוניינים בהם. 4. יופי שאתה מתנדב, אני שמח לשמוע. ובקשר למחלה הכרונית אני באמת מצטער. עוד קיוויתי שיום אחד עוד תהיה סטרייט. לילה טוב, ואין לי כוונה לריב איתך, אתה לא בנאדם רע, אבל אנשים אנטי-ישראלים כמוך אינם רצויים בפורום הזה.

פינגו

New member
גם וגם?! היתכן?!

איש הברזל התרכך מעט. ברכותיי. הפורום הזה- ותקן אותי אם אני טועה- הוא של מתגייסים. כלומר אנשים שעתידים להתגייס בקרוב. אני נמנה על ההגדרה הזו- כך שאני בהחלט עונה על קהל היעד של הפורום הזה. או שאולי שינו את שמו לפורום "מתגייסים ימניים" ולא שמתי לב. אם כן, אני אמצא את מקומי. מי אתה שתאמר מי רצוי ומי לא רצוי בפורום הזה?! פורום גאווה במקרה לא מעניין אותי, אבל אם זה נשגב מבינתך- אנשים הם מורכבים. רוצה לשמוע קטע? אני במקרה "מתאים" לפורום גאווה וגם לסטודנטים וגם לאוהבי אוז וגם למנתגייסים. איזה קטע. ממש סרט. אולי התפיסה שלך את עצמך היא כל כך צרה ומוגבלת כך שאתה מתאים רק לפורום אחד- צר לי בשבילך...

Iron-Maiden

New member
אה.. מתחכם..

הפורום הזה אומנם מיועד למתגייסים, אבל מה ששכחת לציין שהוא מיועד למתגייסים לצה"ל, לא לפת"ח, לא לג´יהאד האיסלאמי, לא לכוח 17, לא לתנזים, לא לחמאס ואפילו לא לחיזבאללה.. ר-ק מתגייסים לצה"ל. וצה"ל זה ראשי תיבות של צבא הגנה לישראל, לא לפלסטין, לא לירדן, לא לעיראק וגם לא למצרים - לישראל. מכיוון שאתה לא מאמין במדינה ישראל, ולא נותן לה כל לגיטימציה קיומית אין לך מה לחפש בפורום הזה. חוץ מזה אמרת שאתה חולה ולא מסוגל לשרת בכל מקרה, אז על אחת כמה וכמה אין לך מה לעשות פה. ולגבי יכולתי להתנהל בכמה פורומים בו זמנית, אני בהחלט מסוגל לכך, וגם עשיתי זאת כמה פעמים בעבר. וכדאי שתתחיל להתעניין בפורום גאווה, כי הזיקה שלך להומואים גדולה יותר מהזיקה שלך לצבא הגנה לישראל. תודה

פינגו

New member
כשאין יותר מה להגיד

נראה לי שמיצית לעת עתה. היה נדמה לי רק לשבריר שנייה שאולי עוד יצא מזה משהו מעניין ומאתגר. אבל לא. כשאתה יורק בשטף שמות של ארגוני טרור ומייחס אותי אליהם- אין לנו כבר על מה לדבר. אני אדם הומני- התיאור הכי רחוק מהטרוריסטים שציינת. כשאתה יורק ולא מדבר- תשמור את היריקות לעצמך. מעולם לא טענתי שלישראל אין לגיטימציה קיומית ואני גם לא סבור כך.

liran_sh

New member
פינגו,

אולי אני אוכל לעזור לך בקשר לחלק מהשאלות צור איתי קשר באי סי קיו 30482355 __ לירן 17__

למעלה