כמה שאלות טכניות

כמה שאלות טכניות

אני יודעת שמדובר במסע ולא טיול שנתי ,אבל להתארגן טכנית זה רק יעזור. מבחינת תיקים/מזוודות איזה לקחתם? מה הגודל? וכמה לקחתם? כדאי לי להדפיס את המילון שיש בטאגליינס של כמה מילים פולניות או שיארגנו לנו משהו?או איך לפחות מה את עשיתם. אני אשמח שתענו, בטח יגידו לנו את זה בכנס מטוב או לפני אבל בא לי לקרוא מה אתם עשיתם.

crazy monkey

New member
תשובה

מבחינת תיקים, אני אישית לקחתי מזוודה על גלגלים גדולה, ותיק גב כזה של בצפר... בקשר למילון, אני הדפסתי לעצמי והיה כיף להשתעשע עם זה ולשגע לחברות שלי תשכל, אבל ביומיים האחרונים פתאום המדריך שלנו הוציא את זה ואז כולם התחילו להשתמשמש בזה וזה איבד מהייחודיות שהיה לזה בעיניי.. חחח מסע טוב שיהיהי לך

כמה תשובות טכניות../images/Emo104.gif

מבחינת תיקים: לקחתי מזוודה גדולה על גלגלים ותיק של בצפר (של ג'ינספורט כי אפשר להכניס בו מלא) לגבי המילון: אם נותנים לכם כזה אין צורך אבל אם לא כדאי להדפיס (לכל מקרה)ץ אנחנו קיבלנו מהבצפר

Pukipsey007

New member
../images/Emo124.gifאורית../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif

פרטים טכניים זה מרגיע, אפשר להבין אם את מתעסקת גם בזה לפני המסע [שיהיה מסע מוצלח
] הממ..לקחתי מזוודה של דיילות כזו. ואולי תיק גב קטן למים.. תדפיסי ת'מילים מהטאגליינס,.

למעלה