כמה שאלות טרום טיול

עליסה מ

New member
כמה שאלות טרום טיול

השאלות בעיקר מיועדות למי שכבר היה.. אבל אשמח לשמוע מכאלו שמתכננים ובקיאים גם הם .. 1. האם נראה לכם סביר לטוב ב13 לינואר לצ'ילה ומשם לעלות לברזיל (דרך ארגנטינה) לקרנבל? אם כן- מהם המקומות שאתם ממליצים לעבור בהם (אני שואלת על כל המלצותיכם האישיות המגוונות בלי קשר להעדפות שיכולות להיות לי ...) חשבתי לעבור מדרום צילה לאיגואסו ... 2. מתי מומלץ להגיע לברזיל לפני הקרנבל , ואיפה הייתם ממליצים להיות מבין כל הערים שבהן מתקיימות החגיגות? 3. האם לונלי פלאנט מבחינתכם זה "מאסט"? אם יש כאלו שקנו וכאלו שלא קנו- מרגישים החמצה? מרגישים שעשיתם את הבחירה הנכונה? תודה:)

תשובה חלקית!!

אני גם טס לקרנבל וכולם אמרו לי להיות כמה ימים לפני הקרנבל כדי למצוא דירה טובה והכי חשוב קרובה לחוף מקווה שעזרתי

eynav br

New member
תשובה לשאלה 2

זה ממש תלוי מה מעניין אותך. מעניין אותך לרקוד ברחובות עד הבוקר? או לשבת ולצפות בתהלוכה של הקרנבל? אם לצפות בזה אז באחת הערים הגדולות, אני הייתי בריו והיה יפה מאוד, יום אחד זה מספיק בהחלט. אם אתה רוצה לרקוד, לשתות ולהשתולל אז זה הקרנבל בצפון, Bahia... אני גם הייתי בקרנבל קטן מאוד, כמעט ורק מקומיים ברזילאים וגם זה היה מאוד נחמד....להרגיש אותם.. זה במקומות שונים, אבל אם אתה מעוניין לראות ולטעום מכולם, תנסה אכשהו להתחיל אולי בריו ולעלות אחר"כ לסלבדור....או הפוך תהני:)

עליסה מ

New member
תודה רבה

אני חושבת שאני אלך על השילוב שהצעת הוא נשמע לי טוב של להיות בריו ולעלות לסלבדור.....

eynav br

New member
תבדקי את התאריכים המדויקים של הקרנבל

שני הערים הנ"ל.. כי יש סיכוי שזה תאריכים שונים.

למעלה