dar dahan
Member
כמה שאלות כלליות וכמה דעות על האלבום החדש
שלום לכם, עדיין לא יצא לי לשמוע את השירים הישנים של הלהקה ואני מבטיח לשמוע אבל יש לי שתי שאלות מסוימים: 1. למה הלהקה לא מתפרסמת כרביעייה עם הגיטריסט השני? הריי הוא חלק אינטגרלי (אני לא מאמין שאמרתי את זה
) מהלהקה לא? 2. על איזה שירים מהאלבומים הישנים אתם ממליצים לי, אני מחפש כאלה פאננקים מצד אחד אבל מצד שני יפים ועם סולו גיטרה אם אפשר...? דעות על האלבום החדש: אני מודה לא שמעתי את כל השירים בו ועוד מוקדם לקבוע לגביו משהו, אבל שמתי לב שרעש של הגיטרות (שכחתי איך מכנים את זה) הפך להיות קצת מעיק בניגוד לאלבום הקודם בו הגיטרות נשמעות פאנקסטיות ומדהימות (לדעתי), באלבום החדש יש בעיה לגביי זה. עוד בעיה ששמתי לב אליה, ואולי זה קשור להקלטות ודווקא לנגינה, זה התיפוף באלבום משהו קרה לטרה קול? התיפוף נשמע קצת לעוס וחבל. אבל שמעתי רק 5 שירים מתוך 16 אז יכול להיות שאני טועה בדעותיי. ד"א למרות שהאלבום החדש לא מושלם או טוב כמו הקודם (לא שהקודם היה מושלם גם לו היה חסכים משלו אבל הוא היה מדהים) אבל הוא בהחלט אלבום עם שירים איכותיים שמכסים במקצת על בעיות הנגינה
שלום לכם, עדיין לא יצא לי לשמוע את השירים הישנים של הלהקה ואני מבטיח לשמוע אבל יש לי שתי שאלות מסוימים: 1. למה הלהקה לא מתפרסמת כרביעייה עם הגיטריסט השני? הריי הוא חלק אינטגרלי (אני לא מאמין שאמרתי את זה