כמה שאלות כלליות, למי שבא לו לענות

1Shir

New member
כמה שאלות כלליות, למי שבא לו לענות

1. איש הסיגריות ומולדר - מה הקשר ביניהם? 2. מה בסופו של דבר קרה עם סמנתה? אני יודעת בקווים כלליים אבל לא כתבתי ספויילר להודעה אז עדיף שתענו אתם וזהו, מי שיודע במדוייק :) תודה

o c e a n

New member
תשובות

1. איש הסיגריות הוא בעצם אבא של מאלדר אמא של מאלדר ניהלה איתו רומן 2. סמנתה נחטפה בגיל 8 והוחזרה בגיל 14 היא גודלה ע"י איש הסיגריות יחד עם אחיו למחצה של מאלדר (ושלה) ג'פרי ספנדר (הבן של איש הסיגריות) היא נפטרה בבית חולים ע"י מה שנקרא "הנכנסים" הם נשמות שכביכול עוזרות לילדים שנמצאים בסכנה גדולה הכל מוסבר בפרקים "חיים וזמנים" ו"סגירה" מדובר בשני פרקים בהמשכים

1Shir

New member
תודה על התשובות, אבל משהו לא ברור

למה ג'פרי הוא חצי אח של סמנתה??? איש הסיגריות הוא גם אבא שלה, לא רק של פוקס? אבא של מולדר יודע שהוא לא אבא שלו? מה ההורים שלהם יודעים על החטיפה, הם היו חלק ממנה? ובאיזה עונה היו הפרקים האלה? מולדר היה לצידה כשהיא נפטרה? סליחה על כל השאלות ותודה למי שיענה

o c e a n

New member
אני אענה גם על זה

לא מצטערת ג'פרי הוא לא חצי אח שלה רק של מאלדר (התבלבלתי) לא ידוע אם אבא של מאלדר יודע שהוא לא אבא שלו מעולם לא דיברו על זה. מה שההורים יודעים על החטיפה זה שאבא של מאלדר הוא זה שמסר את סמנתה לחייזרים כל אלה שהיו בסנדיקט (ממשלת הצללים) היו חיבים למסור בן משפחה אז אבא של מאלדר מסר את סמנתה לא זוכרת באיזה עונה היו הפרקים האלה אבל מאלדר לא היה לצידה היא נפטרה בגיל 14 הוא מצא את היומן שלי 20 שנה אחר כך ואז הוא ידע לפי זה מה בדיוק קרה לה

1Shir

New member
תודה!!! מה בדיוק המקצוע של אבא

של מולדר? (זה שמסר את סמנתה, לא CSM)

1Shir

New member
רגע! אז בעצם זה אומר לגבי הפרק

של אתמול שהרוצח הזה שיקר למולדר, לא?! הוא אמר לו שהיא חיה

scoutlavie

New member
טוב, עכשיו תורי לענות

אנשים , סוף סוף הסתימו החגים, אז חזרתי במשרה מלאה! אז ככה, הרוצח אתמול כן שיקר לו, אבל זה לא כזה מפליא כי אם אתה רוצח , למה שלא תהיה גם שקרן?למרות שאני מודה שאם היתי רואה את הסדרה מההתחלה , ומגלה כעבור 5 שנים ששיקרו לי, היתי קצת מתעצבנת..אבל אף פעם לא ממש טענו שסמנתה חיה , זה תמיד היה משהו לא ברור. המקצוע של אבא של מולדר לא כזה ברור. ממה שהבנתי הוא בעל תפקיד חשוב במשהו ממשלתי וגם בסינדיקט ויש לו גם קשרים בהרבה מקומוצת, ולכן הרשו למולדר לחקור את תיקי אקס. אני חושבת שהוא שיך למשרד ההגנה אבל אני לא בטוחה. יש סיכוי שזה מוזכר בסרט. לגבי סמנתה וכו- כדאי לך לראות את הפרקים 2 אבות בן אחד בעונה 6, ופרקים חיים וזמנים וסגירה בעונה 7.

milki123

New member
לגבי זהות האבא

רק נרמז שהאיש המעשן (נכון שזה נשמע כמו דמות מקומיקס?) הוא אבי הביולוגי של מאלדר? זה מעולם לא הוכח... ליוצרי הסידרה יש נטייה לעשות טיזינג , ולא תמיד מחפים על זה באמת אחת ויחידה כלשהיא :) (אולי כדי לא לפגוע בכל הדיעות ובעצם כאילו לקבל את כל הדיעות באשר הן...משהו כמו "הצופים יחליטו..." )

scoutlavie

New member
אסף, מה לגבי "ויליאם"? שם אמרו שכן

איש הסיגריות הוא האבא,, אחרת איך זה שמולדר חולק dna עם ספנדר?זה גם ברור מהפרק האמת. אני מסכימה שעד עונה 9 זה לא ברור , אבל כעת זה בהחלט ברור. זה גם מסביר למה הוא לא נתן לאף אחד לפגוע בו , והיו מלא כאלה.

orityemini

New member
כן..:) כריס קרטר נוטה לעשות את זה:)

כאילו שהוא לא רוצה להתחייב או משהו. משאירים שאלות פתוחות כל הזמן...

Chens15

New member
כן אח שלי אתמול ראה את end game

כי הקלטתי ואני לא ראיתי כי כבר ראיתי....אז הוא בסוף הפרק שואל אותי??מה נגמר ? אבל הפרק לא נגמר מי זאת סמנתה ועוד שאלות שהוא השאיר פתוח אז אמרתי לו מצטערת יש המשך רק בעונות 6 7 אז הוא אמר לי מה???עד אז אני אחכה ? איזה מין סדרה לא שווה זאתי... אז התחלתי לצחוק

למעלה