חרדון מחאה
New member
כמה שאלות (כמה וכמה וכמה :} )
1. כרגע לא כל האביזרים שלי כאן , השאלה שלי היא האם מישהו מכם הצליח בעזרת מטרפה ידנית ליצור קצף נורמלי מביצים ? (אני צריכה להקציף חמש ביצים שלמות: חלבון + חלמון לקצף תפוח מאוד ואוורירי).
אני שואלת כי לרוב בצקים לקיש ואפילו קצפת אני מכינה ללא אביזרים נוספים, אבל טרם ניסיתי ביצים... אפשרי?
2. הכנתי היום לראשונה קובה בורגול מטוגן , יש לכם עצות + תמונות איך ליצור את הבצק דק דק ולעטוף יפה יפה את הבשר? האם אתם מקפיאים מספר דקות במקפיא את הקובות לפני הטיגון?.
3. אם למישהו יש קישור נחמד , באנגלית או בעברית לצורת איור על עוגות כאשר משתמשים בכמה תערובות (כמו עוגת גבינה עיגולים של קרין גורן- וכנ"ל מי שמכיר כאשר לוקחים סכין ויוצרים מתערובות מעגליות צורות) לכמה סוגי איורים כאלה.
אני מעוניינת לדעת איך למשל עושים שיוש כמו במתכון הזה:
http://www.mako.co.il/food-bakery/decadent-cakes/Recipe-dc4e3ae9f1f8451006.htm?Partner=interlink
האם פשוט מזלפים קו יש ומעבירים סכין לאורך בכל פעם במרווחים שווים?.
4. קרם פרש- איפה לעזאזל משיגים את זה , ואם ניסיתים להכין בבית כמוני האם הוא יצא לכם מספיק מעקצץ ושנהבי? אני התייאשתי אחרי יומיים ונתתי לו להיות חצי פרשי וישר לקיש
1. כרגע לא כל האביזרים שלי כאן , השאלה שלי היא האם מישהו מכם הצליח בעזרת מטרפה ידנית ליצור קצף נורמלי מביצים ? (אני צריכה להקציף חמש ביצים שלמות: חלבון + חלמון לקצף תפוח מאוד ואוורירי).
אני שואלת כי לרוב בצקים לקיש ואפילו קצפת אני מכינה ללא אביזרים נוספים, אבל טרם ניסיתי ביצים... אפשרי?
2. הכנתי היום לראשונה קובה בורגול מטוגן , יש לכם עצות + תמונות איך ליצור את הבצק דק דק ולעטוף יפה יפה את הבשר? האם אתם מקפיאים מספר דקות במקפיא את הקובות לפני הטיגון?.
3. אם למישהו יש קישור נחמד , באנגלית או בעברית לצורת איור על עוגות כאשר משתמשים בכמה תערובות (כמו עוגת גבינה עיגולים של קרין גורן- וכנ"ל מי שמכיר כאשר לוקחים סכין ויוצרים מתערובות מעגליות צורות) לכמה סוגי איורים כאלה.
אני מעוניינת לדעת איך למשל עושים שיוש כמו במתכון הזה:
http://www.mako.co.il/food-bakery/decadent-cakes/Recipe-dc4e3ae9f1f8451006.htm?Partner=interlink
האם פשוט מזלפים קו יש ומעבירים סכין לאורך בכל פעם במרווחים שווים?.
4. קרם פרש- איפה לעזאזל משיגים את זה , ואם ניסיתים להכין בבית כמוני האם הוא יצא לכם מספיק מעקצץ ושנהבי? אני התייאשתי אחרי יומיים ונתתי לו להיות חצי פרשי וישר לקיש