כמה שאלות לביט ולכל ולכל מי שיודע בנושא הזה

GibsoN77

New member
כמה שאלות לביט ולכל ולכל מי שיודע בנושא הזה

1.איך נוצר הקשר עם דוויק? 2.יש לי להקה ואנחנו צריכים מנהל אישי אנחנו צריכים להתקשר למישהו ולבדוק? 3.איך אנחנו יכולים להופיע למי צריך להתקשר? 4.אנחנו קטינים אנחנו חייבים מישהו שיפיק אותנו מוסיקלית? ואם כן איך נמצא? ואני מקווה שתענו לי כי זה ממש ממש ממש חשוב.

מצטרפת לשאלות..

וסתם לאלה שאוהבים לעזור לאנשים שזקוקים לעזרה.. אני במגמת גרפיקה ואנחנו צריכים להכין לוגו למוצר מסויים..עכשיו, זה יכול להיות מכשיר מסויים, זו יכולה להיות להקה..ממש כל מה שעולה על דעתי..כאן אתם נכנסים ונותנים לי רעיון על מה לעשות לוגו.. קדימה חבר'ה..אין לי כלום..

GibsoN77

New member
חח ת'אמת יש לי משהו אבל זה קצת אידיוטי אבל זה

יכול להצליח לך..של מספרי חירום או משהו כמו 100 102 144 101 וכאלה חחח אני יודע שזה נשמע אידיוטי אבל לפי דעתי זה בן זונה.

כן..

קצת בעייתי כי אני צריכה לנסות לשווק את הדברים האלה.. אז חשבתי אולי לצייר להקה ולהדפיס את זה על חולצות..אני צריכה גם לעשות לזה כרטיס ביקור וכרזות..כך שזה דיי טוב לעשות לוגו ללהקה כי יכול לשמש אותי דיי הרבה.. אני אעלה את הציור יותר מאוחר ומי שיירצה לתת את דעתו מוזמן.. כמובן שאת הציור לא אני אצייר כיוון שלי יש ידיים לא מוכשרות במיוחד בכל מה שקשור בציור.. המשך ערב..

dweck2k

New member
תשובות

1. ראיתי אותם בהופעה ונדפקתי עליהם. 2. אתם קודם צריכים להקליט דמו ולהופיע הרבה ולהקליט הרבה סקיצות. 3. למועדונים. 4. לא. אתם צריכים כישרון.

black rock star

New member
נדפקת עליהם?../images/Emo103.gif

סקסי
.

למעלה