כמה שאלות לבנות היקרות

mikmikonet

New member
כמה שאלות לבנות היקרות

הי בנות,
גיליתי את תחביב הלקים בשנה האחרונה מאז השחרור. התחלתי ממש להתמכר לעניין, וכבר קניתי מברשות, זה ממש כיף לי כל הסיפור הזה

היו לי כמה שאלות אז חשבתי לשאול כאן.
קודם כל- לגבי דיסקיות של חותמות (קונאד ודומיהם) הייתי ממש שמחה אם תוכלו לחלוק איתי איפה אתן קונות אותן, ואם זה באיביי כמו שהנחתי אשמח לראות קישורים למוכרים שאתן מרוצות מהם, כי אני ממש מעוניינת להתחיל לרכוש כאלו.
ושאלה שניה, לגבי אמזון- מישהי מכן קונה משם? אני לא בדיוק סגורה על איך עושים את זה, זה לא ממש כמו באיביי שכתוב אם יש משלוחים לארץ.. ראיתי שם כמה לקים שאני ממש רוצה אבל אין לי מושג איך קונים שם, איך מבררים על מחיר ומשלוח וכו'. מישהי מכן התנסתה בלקנות מאמזון ותוכל לספר לי קצת?
(שמתי עין למשל על הגליטר הזה)

מצרפת תמונה של עיצוב לדוגמא שעשיתי לפני די הרבה זמן אבל סתם חשבתי שהיא נחמדה
תודה רבה מראש למי שתעזור

מיכל

iefrat

New member
אני לא קניתי קונאד - זה יקר

קונה באתרים דוגמת

http://www.lightinthebox.com/he/

ידידותי למשתמש כי יש בעברית, מחירים זולים ומוצרים טובים, גם מדבקות מים נחמדות

שירות לקוחות לא משהו ולקח 6 שבועות עד שהגיע אבל דולר עד שלושה לדיסקית

אני בתחילת דרכי בהחתמות, דורש אימונים...

אמזון - להבנתי לא שולחים טיפוח ואיפור ישירות לארץ אז ויתרתי

MyRun

New member
היי ברוכה הבאה:)

דיסקיות אפשר לרכוש בנוסף לאתר שאפרת צירפה במקומות נוספים-
באנדל מאנסטר - לי אישית אין ניסיון איתם אבל הרבה מבנות הפורום הזמינו מהם והיו מרוצות.
אתר נוסף- cheeky, אני רכשתי מהם את הסט של GALS, הגיע תוך שבועיים-שלושה לתיבת דואר בבית, בנתיים אני ממש מרוצה :)
באיביי גם אפשר למצוא, בעקרון כל מוכר שיש לו אחוזי רייטינג גבוהים, כלומר הרבה פידבקים חיוביים הוא כנראה מוכר שישקיע כדי לרצות אותך גם אם המוצר לא הגיע/המוצר פגום וכ'ו.
אני אישית הזמנתי מאיביי מהמוכר הזה, שמצאתי סתם בחיפוש רנדומלי, הגיע מהר גם כן לתיבת דואר :)

לגבי אמאזון אני הזמנתי מהם רק לכתובת בארה"ב, אז לא יכולה לעזור לך בזה. אני דיי בטוחה שהם לא שולחים לארץ וצריך להעזר בחברת שילוח שמייקרת את כל העסק. אבל אני לא סגורה על זה.

mikmikonet

New member
תודה רבה לשתיכן :)

אז אני מבינה שמאמזון אבוד הא? אני לא מתכוונת לשלם 100 ש"ח על לק..
תודה רבה :)

לא מאמזון, אבל למה שלא תבדקי את הלק הזה

באיביי?
למשל אצל המוכר beautyzone2007, אני אנחש פה שיש לו את הצ'יינה גלייז הזה..

Bonushkie

New member
שמעתי שהם דווקא סבבה

האיכות בסדר, יש להם הרבה צבעים וגליטרים והם מאוד זולים.
הבעיה היא ששמעתי שהרבה בנות מתלוננות שיש לו ריח ממש חזק, הרבה יותר משל לקים רגילים. לא ניסיתי אותם אישית אז אני לא יודעת עד כמה זה רציני.

Freckled Fawn

New member
הייתי אתמול

במשביר, יש מבצעים על סאלי הנסן.

קניתי את המחזק "MIRACLE CURE"
אני אעדכן על היעילות שלו...
הציפורניים שלי היו כבר במצב די זוועה, שבירות ומתפצלות ואומללות.

למעלה