כמה שאלות לגבי גננת חדשה

batzush

New member
כמה שאלות לגבי גננת חדשה

לעומר יש גננת חדשה , כלומר מעבר למטפלות שהיו עד עכשיו שהן מקסימות ומדהימות , הביאו עכשיו גננת ממש לעשות מעין הכנה לגן של "גדולים". העניין הוא שהיא לא עושה לי טוב , אני לא שקט לגביה , היא יותר מדי ידידותית , יותר מדי מתעלקת על עומר כשאנחנו באים לקחת אותו מהגן , וההרגשה הכללית מאוד לא טובה. אני לא יכול להצביע על שינו משמעותי בהתנהגות שלו , גם דיברתי עם המטפלת שלו שהיא איתו בגן מגיל 3ל חודשים והיא אמרה שאין לי מה לדאוג , שהגננת החדשה אף פעם לא לבד איתו וכל מיני , אבל עדיין אני נורא לא שקט. מה אני יכול לעשות בנידון?

shno

New member
../images/Emo4.gif אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות

כלומר, אתה יכול להוציא את הילד מהגן, אבל זה בטח לא פתרון רצוי... חוץ מאשר לפקוח 7 עיניים ולהיות ער הרבה יותר לכל שינוי אצל עומר, לדבר עם המטפלות האחרות הרבה יותר ולשאול כל שאלה - אני לא חושב שיש פתרון "הגיוני" לעניין. אגב, מה זאת אומרת "מתעלקת על עומר"? מתעלקת ב"טוב" (too much חיבוקים/נישוקים)? אוף, התחושות בטן האלה... חשובות כל כך כל כך אבל מעיקות...

batzush

New member
מתעלקת בטוב אבל קצת מוגזם

איזה מאמי איזה יופי איזה חתיך (30 נשיקות) איזה חכם איזה עיניים , ממש עד שבא לי להוריד לה איזה אחת מרגיעה כזאת.

schlomitsmile

Member
מנהל
האם זה מציק לך כי אותך דביקות כזאת מגעילה, או שבהגיון של אשה שמתחילה לחשוד בבעלה כשהוא מביא לה פרחים (אם הבנאדם מתחנף, סימן שיש לו רגשי אשמה)? האמת, מילות ההרגעה של המטפלת הותיקה "היא אף פעם לא לבד איתו" היו מדאיגות אותי...למה זה אמור להיות משהו מרגיע? אם היא לא בעייתית, גם אין בעיה בזה שהיא תהיה לבד איתו...

akavishon

New member
האם היא גננת חדשה בגן או חדשה, כמו שעכשיו

יצאה מהאריזה? אם היא חדשה, ישר מהקורס לגננות, יכול להיות שהיא דווקא מנסה לשדר לכם, שהיא מאוד אוהבת את הילדים, על מנת שאתם תהיו רגועים. גם הגננת שלנו, שכבר הספיקה לגדל כמה דורות של ילדים מתנהגת ככה. לי אין בעיה עם זה.

למעלה