כמה שאלות לגבי הטירונות...

av9931

New member
כמה שאלות לגבי הטירונות...

אני מתגייסת ב-10.9 לחיל תקשוב ואת הטירונות ואת הקורס כנראה אעשה בבה"ד 7.. יש לי כמה שאלות מקווה שתוכלו לעשות לי קצת סדר :)

1. אני שוקלת להביא תיק קטן לשים בו את כל המסמכים וכדומה בנוסף לתיק הגדול ליום הגיוס.. הבנתי שהדעות חלוקות בעניין ואשמח לשמוע את דעתכם, הבנתי שצריך להפקיד גם אותו ביום הגיוס אז אני מתלבטת..

2. מישהו יודע אם מקפידים בבה"ד 7 על חולצות בצבע זית מתחת למדי ב' או שאפשר גם לבן? שאני ידע כמה חולצות בצבע זית לקנות

3. איזה צבע גרביים לקנות?? אני עושה טירונות 02

4. אני נוטלת גלולות נגד הריון מסוג מסויים כבר תקופה ארוכה (יסמין), הרופא הצבאי ייתן לי מרשמים לגלולות מסוג אחר (זולות יותר) או ייתן לי להמשיך להשתמש בגלולות שלי?

5. ועוד שאלה למי שיודע.. אני משובצת למפעילת תקשוב מבצעי, מישהו יודע איפה הכי כדאי להשתבץ אחרי הקורס??

netapet2

New member
היי

אנסה לענות לך על כמה מן השאלות.

1. ממליצה מאד להביא תיק קטן, אפילו תיק קטן שיצליח להיכנס לתיק הגדול [או דרך לקשור אותו] כיוון שבהחלט תסתובבי עם כל מיני מסמכים ותרצי בטח לקחת איתך מים. חשוב לדעת שבשלב מסויים כבר לא בטוח תוכלי להסתובב איתו- אני לא ממש זוכרת איך זה היה.

2. לחיילים מותר להסתובב על ב' עם חולצה לבנה מתחת. תביאי 2 בצבע ירוק כיוון שבמטווחים והכל דורשים צבע אחר [למרות שבואי נגיד את האמת- אם לא יהיה לך חולצה ירוקה ולא יהיה לך ממי להשיג, אף אחד לא יגיד לך כלום, מקסימום תהיי בלי חולצה מתחת...]- בכ"מ אני לא חושבת שיש שוני בין הבה"ד לבסיסים אחרים...

3. ממליצה על כמה לבנות וכמה שחורות, אני מבולבלת קצת לגבי הב', אבל בכ"מ במהלך השירות שלך מותר לך להיות עם גרב שחורה מתחת.
ממליצה על גרביים מ100% כותנה.

4. אני לא זוכרת אם יסמין מנפיקים בצבא, אבל בכ"מ יביאו לך מרשם לגלולות שמבחינת מרכיבים דומים להן.

5. אין לי שמץ :) נראה לי שזה בסיסים שונים בארץ אבל אינ לא בטוחה.

בהצלחה!

למעלה