New Way To Bleed
New member
כמה שאלות לגבי התנדבות
אני מורעל מודיעין ואני ממש רוצה להתנדב לצבא
התחלתי בתהליכים (לא ממזמן קיבלתי צו ראשון)
הבנתי שיש שישה תאריכי גיוס למתנדבים ושאני יכול לבחור
וגם שאני יכול לבחור באיזו יחידה אני רוצה לשרת
אני יודע שקשה להיכנס ל8200 או ממרם
יש לי יותר מ5 יחידות במדעי המחשב
אני 4 יחידות במתמטיקה ו5 יחידות באנגלית אם זה משנה
הציונים שלי טובים
הממוצע שלי קרוב ל90
יש לי אפשרות להמלצות מאנשים שעובדים במשרד הביטחון
מהמפקדים שלי בגדנ"ע וקרובי משפחה שהיה להם סיווג ביטחוני גבוה
עם כל ההמלצות האלה והנתונים (אני מקבל פטור, פרופיל 21 על רקע רפואי) יכול להיות שאתקבל לתפקיד שאני רוצה?
כמה משכורת מקבלים מתנדבים בצהל? והאם זה נכון שאם אחתום קבע בתפקיד שקשור למחשבים (משהו יוקרתי) תהיה לי משכורת יותר גבוה?
אני באמת חושב שיש לי פוטנציאל ואני מאמין שהצבא הולך לעזור לי במהלך החיים לא רק מבחינה כלכלית או בקורות החיים אלא באמת, להתגבר ובאופן נפשי כי זו חוויה שאי אפשר לתאר (הייתי בגדנ"ע ולכן אני מרשה לעצמי לכתוב כאלה דברים, יצאתי משם עם המון מוטיבציה לשרת בצהל כמו כל חייל רגיל!) יש לי עוד נתונים שעלולים להקשות עלי כמו בעיות נפשיות (בתהליכי דיבור עם הפסיכולוגית שתמליץ שאני אכן כשיר ואין בעיה לתת לי לשרת) ולכן אני מאמין שזה פשוט... יתרום לי גם באופן נפשי
אני ממש גאה להיות חלק מהמדינה הזאת, גם אם אני מלכלך על הממשל לפעמים
עמדתי בגאווה על מדים ואני רוצה בלי ספק לתרום בתפקיד טוב ואיכותי שיממש אותי ויבסס אותי
אשמח לתשובה
תודה
אני מורעל מודיעין ואני ממש רוצה להתנדב לצבא
התחלתי בתהליכים (לא ממזמן קיבלתי צו ראשון)
הבנתי שיש שישה תאריכי גיוס למתנדבים ושאני יכול לבחור
וגם שאני יכול לבחור באיזו יחידה אני רוצה לשרת
אני יודע שקשה להיכנס ל8200 או ממרם
יש לי יותר מ5 יחידות במדעי המחשב
אני 4 יחידות במתמטיקה ו5 יחידות באנגלית אם זה משנה
הציונים שלי טובים
הממוצע שלי קרוב ל90
יש לי אפשרות להמלצות מאנשים שעובדים במשרד הביטחון
מהמפקדים שלי בגדנ"ע וקרובי משפחה שהיה להם סיווג ביטחוני גבוה
עם כל ההמלצות האלה והנתונים (אני מקבל פטור, פרופיל 21 על רקע רפואי) יכול להיות שאתקבל לתפקיד שאני רוצה?
כמה משכורת מקבלים מתנדבים בצהל? והאם זה נכון שאם אחתום קבע בתפקיד שקשור למחשבים (משהו יוקרתי) תהיה לי משכורת יותר גבוה?
אני באמת חושב שיש לי פוטנציאל ואני מאמין שהצבא הולך לעזור לי במהלך החיים לא רק מבחינה כלכלית או בקורות החיים אלא באמת, להתגבר ובאופן נפשי כי זו חוויה שאי אפשר לתאר (הייתי בגדנ"ע ולכן אני מרשה לעצמי לכתוב כאלה דברים, יצאתי משם עם המון מוטיבציה לשרת בצהל כמו כל חייל רגיל!) יש לי עוד נתונים שעלולים להקשות עלי כמו בעיות נפשיות (בתהליכי דיבור עם הפסיכולוגית שתמליץ שאני אכן כשיר ואין בעיה לתת לי לשרת) ולכן אני מאמין שזה פשוט... יתרום לי גם באופן נפשי
אני ממש גאה להיות חלק מהמדינה הזאת, גם אם אני מלכלך על הממשל לפעמים
עמדתי בגאווה על מדים ואני רוצה בלי ספק לתרום בתפקיד טוב ואיכותי שיממש אותי ויבסס אותי
אשמח לתשובה
תודה