כמה שאלות לגבי ה- DESIRE וה- LEGEND

כמה שאלות לגבי ה- DESIRE וה- LEGEND

אני עדיין מתלבט בין שניהם . כמו שהבנתי ל- LEGEND תהיה בעית קליטה ברשת פלאפון כיוון שאינו תומך בתדר 850 , אבל כשהסתכלתי במפרט של ה- DESIRE ראיתי שגם הוא לא . אז...? ועוד כמה שאלות , האם בשני המכשירים (או באחד מהם) ניתן להפעיל את הצ'אט בפייסבוק ? האם ניתן להוריד סרטים מהאינטרנט בהורדה ישירה (כמו במחשב) ? והתנסיתי ב- LEGEND בצפייה בסרטונים של פלאש כדי לבדוק אם הוא תומך בהכל , אבל כשניסיתי באתר MEGAVIDEO הוא העלה לי את החלון הצפייה והכל אבל שלחצתי על הפליי אז הוא רשם לי שההתקן אינו נתמך . אפשא להתקין איזה PLUG IN או משהו ?

YosMan1

New member
ככה

1. לשני המכשירים אין תדר 850 בדור השלישי מה שמהווה בעיה בפלאפון כי זה התדר דור שלישי העיקרי שלהם. פלאפון פורסת תדר 2100 (שיש לשני המכשירים) הוא עדיין לא בכסוי מלא אבל זה משתפר. 2. קיים DESIRE לשוק האמריקאי עם תדר דור שלישי 850 זה נקרא תת דגם A8183 אבל הוא יותר יקר וקשה להשיג אותו. 3. למיטב זכרוני באפליקצית FACEBOOK של אנדרויד אין צט. 4. כמובן שאפשר להוריד סרטים באופן ישיר באינטרנט. 5. לא מכיר את MEGAVIDEO

YosMan1

New member
יש תת דגם של E52 שיש לו 850 בדור השלישי

צריך לבדוק את תת הדגם - במדבקה מאחורי הבטריה.

ועוד משהו..

אם אני נכנס לפייסבוק שלא דרך האפליקציה , אלא בגרסת ה- HTML המלאה , הוא לא אמור לתמוך בצ'אט ?

metrocard

New member
אם אתה נכנס לפייסבוק המלא יש צ'ט אבל זה פתרון

בעייתי וכבד. יש אפליקציה בשם GO CHAT שהיא למעשה אפליקציה נפרדת לצט של פייסבוק (כלומר אתה גם לא חייב את האתר פתוח בדפדפן על מנת להיות זמין לצ'ט). חינם במרקט

האם ניתן לשדרג את הגירסא ב- LEGEND ל- 2.2 ?

והאם זה יפתור את בעית התמיכה בתדר 850 של רשת פלאפון ?

YosMan1

New member
אין עדיין עדכון רשמי ואין קשר לתדרים

תדרים זה ענין של חומרה, שום עדכון תוכנה לא יעזור.

../images/Emo41.gif יש פה מישהו עם DESIRE או LEGEND ? ../images/Emo41.gif

שמשתמש עם המכשיר ברשת פלאפון ויכול להעיד על בעיות קליטה\גלישה ?

GuyCnu

New member
עד שלשום הייתי עם לג'נד בפלאפון

הקליטה בכללי על הפנים, אין שום אות במעליות וחניונים, לוקח לו שנה להתחבר לרשת ויש התנתקויות רבות, אין אפשרות לגלוש בדור השלישי. אבל הבנתי שעם הזמן זה ישתפר...

למעלה