כמה שאלות לגבי ה ipodphoto

FTS56

New member
כמה שאלות לגבי ה ipodphoto

מתי יהיה ניתן לקנות אותו בארץ ובחול?? כדאי לקנות בחו"ל עוד לפני שהוא יגיע לארץ??? איזה אביזרים כדאי לקנות איתו?? תודה מראש לעוזרים!!

עוד לא נמכר בארץ

אבל יכול להיות שהוא יגיע מהר אלינו או שלא לקנות בחו"ל אין בעיה במיוחד שהאחריות תקפה בארץ לגבי אביזרים אפשר לקרוא בפורום כבר דיונים על האיבזרים שדנו עליהם אני חושב שהאיביזרים הרגילים של הדור ה4 עובדים ולדעתי לדגם הזה ספסיפית כדאי את הקורא כרטיסי זיכרון

weird dust

New member
בידע הוא עדיין לא נמכר לפי האתר

יכול להיות שזה עדיין א במלאי או שזה יבוא אישי למרות שגם באתר המקורי כתובשזה יגיע תוך שבוע שבועיים.

iYakir

New member
buy4less

מייבאים בייבוא אישי את המכשירים שהם מוכרים כך הם חוסכים הרבה... אני רכשתי מהם ipod 4G 20GB אמור להגיע אליי השבוע והוא הסביר לי את ההליך שהם עושים לכן הם יכולים לספק את גירסאת ה-U2 וגם את ה-IPOD PHOTO במיידי...

weird dust

New member
אבל הם לא יצאו גם באמריקה לפי האתר

הרשמי של אפל כתוב שם שצריך לחכות שבוע - שבועיים. "Estimated Ship: 1-2 weeks" (Estimated = הֶעֱרִיךְ, אָמַד) ככה שאני לא בטוח שהיבוא האישי עוזר כל כך. בשאר האי פודים כתוב כמה ימי עבודה או 1-3 ימי עבודה ככה שזה נשמע נורמאלי יותר אבל יכול להיות שאני טועה. מישהו יודע בכל מקרה מאיפה הם מיבאים?

iYakir

New member
יכול להיות הקנייה באינטרנט

היא רק בבעיות של שילוח של בערך 1-2 שבועות אבל כמובן שהם לא קונים מאתר אפל ואני מאמין שהמוצר כבר נמצא בחניות כי אוטוטו תקופת החגים נכנסת בארה"ב ואנשים ממהרים לקנות IPOD..:]

weird dust

New member
יכול להיות

אבל כאן כתוב שבועיים למה בזה של היו טו כתוב 3 שבועות? ניראה לי תמוהה שהם יתנו זמן אחרוך במיוחד לדגם שיצא רק עכשיו או שיכול להיות שזה בשביל לא להתחייב בגלל הביקוש.

FTS56

New member
באתר של אפל כתוב...

באתר של אפל כתוב שמקבלים איתו גם ipodphoto dock ... ורציתי לדעת איזה פעולות אפשר לעשות איתו... תודה מראש!

weird dust

New member
אפשר בעיקרון לעשות מה שעושים עם

זה הרגיל שמקבלים באי פוד 40 ג'יגה או כשקונים בנפרד אפשר לטעון איתו דרך המחשב או החשמל אפשר לחבר אותו למחשב ולהעביר אל האי פוד קבצים ניתן לחבר דרכו את האי פוד למערכת ובחדש גם לטלויזיה לפי מה שהבנתי. (זה לא אומר שאפשר לראות איתו סרטים למי שחשב) ובעצם זהו לדעתי.

benler

New member
אצלי נשלח לאחר ארבעה ימים

הזמנתי ב 26.10 ונשלח ב 30.10 (מסין, ישר לכתובת היעד בארה"ב). בן

weird dust

New member
יש לך י פוד פוטו?

אתה יכול לצלם ולכתוב מה דעתם עליו? סיקור קל אולי?

benler

New member
עוד לא הגיע

הוזמן למשפחה בארה"ב ואמור לנחות (איתם) בארץ בעוד שבועיים. יחד איתו הזמנתי גם את ה Digital Camera Link של Belkin (הופך את ה iPod ל Host של USB ןמאפשר פריקת תמונות ממצלמה דיגיטאלית לתוכו). אשמח לחלוק בחוויות לכשיגיע. בן

למעלה