X5 וM3 זה בערך 14-16 שעות, לא זוכר במדויק.. X5L וM3L זה 35 שעות. ההבדלים הם שלM3 אין מסך על הגוף, אלא בשלט. מסך צבעוני בX5. זהו נראה לי.. אם אני אזכר בעוד אני אכתוב
אם היעד שלי הוא מוזיקה ולא וידאו\תמונות? [העיניין עם מסך רק בשלט זה לא מפריע לי, כי ממילא אני אשתמש בשלט] וגם ראיתי שלמרות שהM3L לא מראה וידאו\תמונות לעומת הX5L הוא יותר יקר. זה רק בארץ? למה זה?
ותקנה ישירות ממנו, רוב הסיכויים הם שהוא יסדר לך מחיר יותר טוב. אין לי את הטלפון שלו אבל, מצטער.. רק אתה יכול לקבוע מה עדיף.. לא אני.. אבל אם לא תקבל מחיר יותר טוב על הM3L אפשר לקנות את הX5L ולהוסיף קצת לשלט עם LCD.. שטכנית השימוש דומה, אבל יהיה לך בכיס נגן יותר מתקדם.
עצם זה שאין מסך על המכשיר, אלא רק על השלט זה מסוכן? כאילו אם השלט הוא לא כל כך עמיד והוא יתקלקל, אז אין איך לראות מה עושים במכשיר. ואפשר לנתק ולחבר את השלט? או שהוא מחובר תמיד למכשיר [ואז במקרה שהוא יתקלקל, להחליף תהיה בעיה]
באתר של BUG לא ראיתי. ורק שם ראיתי שאפשר לקנות את הX5L. וגם, האם כמו במקרה של הH320 של אייריבר, אם אני קונה בארה"ב, אז יש הבדלים? או שאין בx5 עיניין של גרסה אירופאית ואמריקאית