כמה שאלות לגבי הiAudio X5L

o0O0o

New member
כמה שאלות לגבי הiAudio X5L

-יש לו שלט עם מסך LCD? -עם אלו אוזניות הוא מגיע? -מה הגודל\משקל שלו? -הוא מגיע עם נרתיק? -יש לו אפשרות תצוגת שירים לפי תיקיות כמו במחשב? וזהו נראה לי.

o0O0o

New member
וגם,

מה ההבדל בינו לבין הM3L? [חוץ מזה שהוא צבעוני ואפשר לראות בו סרטים ותמונות ובM3L לא] ואיך הM3L ביחס אליו?

יאיר B

New member
כל מה שכתבת וגם בטריה יותר חזקה

ה-X5 עובד 14 שעות ואילו ה-M3 עובד 35 שעות. ל-X5 יש גם USB OTG שאין לשני. כל המפרטים של כל הנגנים קיימים באתר. אתה יכול להשוות ביניהם.

יאיר B

New member
סליחה, טעות. כל סידרת L עובדת 35

שעות. ההבדלים הם מה שכתבת + נושא ה-USB OTG.

TheRealDeal

New member
התבלבלת..

X5 וM3 זה בערך 14-16 שעות, לא זוכר במדויק.. X5L וM3L זה 35 שעות. ההבדלים הם שלM3 אין מסך על הגוף, אלא בשלט. מסך צבעוני בX5. זהו נראה לי.. אם אני אזכר בעוד אני אכתוב

o0O0o

New member
אז תאכלס מה עדיף,

אם היעד שלי הוא מוזיקה ולא וידאו\תמונות? [העיניין עם מסך רק בשלט זה לא מפריע לי, כי ממילא אני אשתמש בשלט] וגם ראיתי שלמרות שהM3L לא מראה וידאו\תמונות לעומת הX5L הוא יותר יקר. זה רק בארץ? למה זה?

TheRealDeal

New member
תנסה לדבר עם היבואן

ותקנה ישירות ממנו, רוב הסיכויים הם שהוא יסדר לך מחיר יותר טוב. אין לי את הטלפון שלו אבל, מצטער.. רק אתה יכול לקבוע מה עדיף.. לא אני.. אבל אם לא תקבל מחיר יותר טוב על הM3L אפשר לקנות את הX5L ולהוסיף קצת לשלט עם LCD.. שטכנית השימוש דומה, אבל יהיה לך בכיס נגן יותר מתקדם.

o0O0o

New member
רגע

הM3 זה כמו M3L בדיוק, רק עם פחות בטריה? [כנ"ל לגבי X5 וX5L] כי באתר של iaudio יש M3 וX5, בלי הLים

o0O0o

New member
בM3L

עצם זה שאין מסך על המכשיר, אלא רק על השלט זה מסוכן? כאילו אם השלט הוא לא כל כך עמיד והוא יתקלקל, אז אין איך לראות מה עושים במכשיר. ואפשר לנתק ולחבר את השלט? או שהוא מחובר תמיד למכשיר [ואז במקרה שהוא יתקלקל, להחליף תהיה בעיה]

TheRealDeal

New member
אתה יכול לקנות בנפרד

אין לX5L שלט משלו, זה אותו שלט של הM3L.\ חוץ מזה, השלט עמיד.. אין לך מה לדאוג.. ותמיד יש אחריות.

o0O0o

New member
בארץ אפשר לקנות בנפרד?

באתר של BUG לא ראיתי. ורק שם ראיתי שאפשר לקנות את הX5L. וגם, האם כמו במקרה של הH320 של אייריבר, אם אני קונה בארה"ב, אז יש הבדלים? או שאין בx5 עיניין של גרסה אירופאית ואמריקאית

למעלה