כמה שאלות לגבי מכירה באיביי

Catwomen9

New member
כמה שאלות לגבי מכירה באיביי

לפני שנים למדתי קורס מכירות איביי והבנתי שכדי למכור באיביי ולהביא תנועה
אני צריכה שני דברים:

1המון פידבקים
ובכלל אלו שיש להם top rated seller
הכי קל להם למכור -אבל אני רק בכוכב צהוב עדיין :(
האם ישנה דרך להשיג המון פידבקים בלי לקנות דברים בדולר?
כי זה גם ככה פידבקים של קנייה ולא מכירה

2 צריך תמונה איכותית
אני משתמשת בתוכנה של פוטופיוז שבאמת הופכת את התמונה
לתמונת סטודיו -בתמונה המקורית הנעליים לא נראות יפה
האם אני יוכלה להסתכן בזה שהקונה יתאכזב וירצה לבטל ?
למרות שאני רוצה למכור בלי יכולת להחזיר

ולמרות הקורס שלמדתי הניסיון שלי עם מכירות זה שתמיד אני נדפקת עם העמלות ולא מוכרת בסוף כלום מישהו יכול לתת לי טיפים מה הכי חשוב ואיך לעשות את זה במינימום הוצאות שיביא לי המון תנועה ?

trilliane

Well-known member
מנהל
רק הערה לגבי התמונות: שייראו טוב, אבל שישקפו את המציאות

בתור קונה לא פעם נמנעתי מקנייה כשהתמונות נראו מעובדות מדי כי לא יכולתי לדעת איך המוצר נראה באמת. תמיד צריך לזכור שהקונה לא רואה את המוצר במו עיניו ולכן לא נותר לו אלא לסמוך על התמונות. הן חייבות לשקף את המוצר נאמנה ולהבהיר ללקוח מה הוא קונה.
&nbsp
חשוב לנסות לצלם בתאורה שתעביר את הצבעים האמיתיים של המוצר (יש כמובן הבדלים בין צגים, אבל יש גם מצלמות ש"מושכות" לגוון מסוים וצריך לנטרל זאת).
&nbsp
חשוב להעביר בתמונה את הגודל האמיתי של המוצר (כשזה רלוונטי) באמצעות כל דבר שימחיש קנה מידה (סרגל / מטבע מוכר וכו'). אם מדובר בבגד / אביזר / תכשיט כדאי להציג תמונה על דוגמן רלוונטי או לפחות על בובות.
&nbsp
חשוב לצלם את המוצר כפי שהוא נמכר/נשלח – לא בתוך קופסה שהוא לא נשלח איתה, לא פעמיים באותה תמונה אם נשלח רק מוצר בודד, לא עם תוספות שלא מגיעה איתו וכו'. בקיצור, לא להטעות.
&nbsp
לצלם מכל הכיוונים והזוויות הרלוונטיות.
&nbsp
אם את מוכרת מוצרים יד שנייה, להקפיד לצלם את כל הפגמים והמקומות שבהם הם לא מושלמים. אין בעיה לבחור לתמונה הראשית את התמונה היפה והייצוגית, אבל לוודא שהלקוחות יוכלו לראות גם את הצדדים הפחות מחמיאים של המוצר ולא יהיו להם הפתעות לא נעימות בדיעבד.
&nbsp
אם מכרת מוצר X ועכשיו יש לך מוצר 'X לא להתעצל כי זה "דומה" ולצלם מחדש. כבר נכוויתי לא פעם ממוכרים ששינו מעט ומכרו "וריאציה" של המוצר המצולם, וזה כמעט תמיד מרגיז ומאכזב. אני רוצה את מה שראיתי בתמונה! לא "ליד", לא "דומה" ולא "כמעט". קניתי את מה שראיתי, זה ההסכם שהיה בינינו.
&nbsp
לסיכום, כמאמר הפתגם, "תמונה אחת שווה אלף מילים". לקוחות קונים בעיניים, לא כולם ישבו לקרוא את כל הפרטים. אם את חושבת שהקונים עלולים להתאכזב כשיראו את המוצר במציאות, יש לך בעיה בתמונות.

Amiram_e

New member
תמכרי הרבה מוצרים קלים וזולים

זו הדרך לצבור פידבקים של מכירה, לחזק את החשבון שלך וזה יביא לך מקסימום תנועה במינימום הוצאות.
עדיף להתחיל עם מוצרים מהבית שעלותם אפס, מכירות פומביות מביאות חשיפה טובה לשחבון. אחרי שהעפת את השטויות מהבית, תתחילי לחפש מורצים זולים ופשוטים בשווקים או בכל מיני חנויות בדולאר.
זה לוקח זמן של ניסוי וטעייה עד שתמצאי משהו שנמכר טוב.

למעלה