כמה שאלות לגבי עונה 6

dor12345

New member
כמה שאלות לגבי עונה 6

התחלתי לראות את הפרק בעונה 7 הראשון והבנתי שאני כבר לא זוכר הרבה הותקצירים לא רעננו אותי ממש. מספר שאלות. 1) מדוע ממלכתחילה שיין התחיל לעבוד עם הבחורה שרצתה להשתלט על המאפיה הארמנית? 2) בעונה 6 אך הארמנים גילו בכלל מי ביצע את השוד? 3) שיין הרג את ליים כי פחד שיספר בחקירה על השוד, מדוע ליים היה בחקירה מלכתחילה? - שכחתי לגמרי. 4) ויק היה תחת אזהרה ועל תנאי במשטרה, בפרק האחרון הוא חתך מהוועדה שלו איפה זה עומד מבחינת הקריירה שלו? 5) אם אני לא טועה ויק ואסביידה חברו יחד כדי להפיל את הלטיני ההוא (שכחתי תשם) מצאו נגדו הוכחות מפלילות - אך זה קשור להצלת המשרה של ויק ולמה אסביידה בכלל היה מעוניין להפיל את אותו אדם. 8) ויק הוא אבא של הבן של דני נכון?

ofrasch1

New member
חלק מהתשובות

1) אני לא זוכרת סיבה ספציפית, בטח רצה כוח, כסף או לנקום בויק. 2) נדמה לי ששיין סיפר לארמנית (הבת של אחד מראשי המאפיה הארמנית, זה שגסס) שויק היה זה שעמד מאחורי שוד רכבת הכסף הארמנית (money train) 3) לם היה בחקירה בגלל סיפור שהלך בערך ככה: באחת מהפשיטות על בית כלשהו לם מצא בבית גוש עטוף של סם שהיה שייך לאיזשהו סוחר. הסטרייק טים החליטו להחזיר את הסמים לסוחר ובתמורה הסוחר הבטיח שלא יפגע במודיעה הלטינית (נדמה לי ששמה היה אמוליה או משהו דומה). בין הזמן שבו לם לקח את הסמים מהבית ההוא - ועד שהחזיר אותם לסוחר - הם היו במגירה באוטו שלו והוא לא דיווח עליהם (כלומר עבר עבירה). חקירות פנים ידעו על כך ו"החליפו" את הסם במשהו אחר וכך בעצם היו הוכחות נגד לם על העלמת ראיות. מלכתחילה זה קרה משום שקוואנו קיווה לתפוס את לם על משהו - כי הניח שהוא יהיה החלש/רגיש ביותר בסטרייק טים ועליו אפשר יהיה ללחוץ הכי הרבה עד שילשין על עבירות רציניות יותר שויק והצוות עשו. תקנו אותי אם אני טועה. 4-5) ויק אכן הגיע לועדה ואז חתך ממנה. אבווידה הביא לו תיק מסמכים שכנראה נלקח מפאסקוולה (הקבלן הלטיני) שבו יש המון מסמכים וצילומים מפלילים, שיכולים לפגוע בשמות חשובים בעיר ובמשטרה. הכוונה היתה שויק ירוץ בחזרה לוועדה, יציג להם את האפשרות להכנס בשמות שמצאו בתיר וכך להרשיע דגים גדולים, וכך קיווה שיצילו את משרתו. אבסוידה רצה להפיל את פאסקוולה כי פאסקוולה עמד להראות לאנשים את התמונות של אסבידה מהאונס האוראלי שעבר בעונה קודמת. וכן, ויק הוא אבא של התינור של דני. תקנו אותי אם אני טועה.

liorUC

New member
תשובות קצת יותר מדוייקות

1) רצה ביסניס מהצד, בהתחלה חבר לארמני, ואז חבר לבחורה (שהציעה לו להיות שותף שלה בלוס אנג'לס, יותר משתלם מבחינתו, יותר כסף ויותר כח). עכשיו הוא שוב עם הבחור. 2) שיין אמר לבחורה והיא שלחה מסר לאנשים בארמניה. (וכמובן השמיט את עצמו) 3) ליים היה בחקירה כיוון שאמוליה (שעובדת גם בתור שטינקרית של IAD) הלשינה עליו, כאשר לם לקח בתור כופר חבילת הירואין מסוחר סמים זוטר על מנת שיתן לו אינפורמציה נכונה שיכלה להציל את שיין מלהיכנס לכלא. 4) התשובה בעונה 7 פרק 1 5) זה לא הוכחות *מפלילות*, אלא תמונות בעזרתם סחט שופטים ועוד אנשים חשובים כדי שיעשו מה שהוא מבקש, וכך הוא יוכל להכניס מאפיה לפרמינגטון. אסוודה ככל הנראה מעוניין להפיל אותו מ- 3 סיבות: הראשית היא שהוא צריך HEADLINE בשביל להגביר את סיכוייו להפוך לראש עיר. הסיבה השניה היא שהוא עדיין EX COP ולכן הוא מרגיש שזה THE RIGHT THING TO DO (כנ"ל לגבי ויק), והקטע עם התמונה ממש עצבן אותו (ואגב אין כבר את התמונה לפזואלה כי הוא נתן לויק את המקור ואסוודה השמיד אותה). 8) איך קפצת מ- 5 ל- 8 ? התשובה היא כן.

למעלה