כמה שאלות לגבי פורמט mp3:

כמה שאלות לגבי פורמט mp3:

1 - כמה חסכוני שיר בפורמט mp3 לעומת שיר בפורמט אחר? (אצלי כולם בפורמט wma) 2 - האם פורמט mp3 הוא פחות איכותי? 3 - יש תוכנה שבה אפשר להמיר את הפורמט? היא פשוטה? 4 - אני מוריד שירים מדיסקים מקוריים בעזרת media player, האם שם אני יכול להחליט באיזה פורמט אני מוריד את השיר? תודה!

menachem25

New member
פורמט mp3 הוא פורמט בו מקוצצים התדרים הגבוהים

אותם ממילא האוזן לא יכולה לשמוע, ולכן כמעט ואין הבדל באיכות מקובץ אחר. זהו קובת חסכוני. יש מלא תוכנות - גיגול קצר יניב את כולן. 4. חיובי. מדיה פלאייר תומך גם ב -Rip ל - mp3

במדיה פלייר אפשר לבחור גם פורמט וגם Bit Rate

שבעצם משפיע על האיכות. שני הדברים נמצאם תחת לשונית Rip. אני לא מתמצאת באסטרטגיות הכיווץ השונות, אז לא אוכל לערוך עבורך השוואה בין שני הפורמטים. אם תחפש בגוגל תגיע לדיונים בנושא. מה שכן הספקתי ללמוד כאן בפורום, הוא שאם אתה מעוניין באיכות מירבית, ללא איבוד שום אינפורמציה, אך בכל-זאת מעוניין בכיווץ מסויים, פורמט flac, שהוא המצאה די חדשה, צריך להתאים לך. בהזדמנות זו אשאל את שאר חבריי הפורום - איפה מוצאים תוכנה שעושה Rip ל-flac ותוכנה שתוכל לנגן קבצים כאלה במחש (אני ביינתיים גם משתמשת במדיה פלייר)? לפי הקובץ הזה: http://www.netlobo.com/rip-to-flac.html שמצאתי דרך גוגל, Winamp אמור להתאים. אשמח אם תאשרו את זה לפני שאתקין אותו.

למעלה