כמה שאלות לייאווט (לייטוויב 8)

s h o o s i

New member
כמה שאלות לייאווט (לייטוויב 8)

עשיתי ריג של איש והוא די גמור אבל יש לי קצת בעיות איתו : הידים נבנו בכיפוף, וכך גם העצמות... עצם הזרוע הקרובה ליד... הרוטיישן בפיץ' שלה - הוא אמור המשך בקו ישר שממשיך את העצם הקרובה לכתף (מצורפת תמונה) עכשיו אצלי הפיץ' מקביל לרצפה ואז יוצא שכשאני משחק עם ה גול אובג'קטס היד נשברת. הייתי צריך לפני שבניתי את הריג.. במודלר.. לקבוע לסקלגון איפה הפיץ' שלו יהיה (עם אדיט סקלגון) אבל שכחתי. עכשיו כשאני מנסה לסדר את זה במודלר הוא לא מעדכן את הלייאוט. איך אני מסדר את זה ?? תודה רבה :) אגב בתמונה העיגול הירוק שם זה הפיץ' והקו המקוקו (איך רושמים את זה חח) הוא הפיץ' כמו שאני רוצה שהוא יהיה. התמונה בלינק הבא : http://img99.imageshack.us/my.php?image=example0pj.jpg ועוד שאלה - למה הסליידרים לידים לא עובדים ?? הם תקועים במקום... אי אפשר להזיז אותם. הוספתי צ'נלים כמו צריך.. מה לא בסדר ? צריך לעשות עוד משהו ?? http://img224.imageshack.us/my.php?image=example28mo.jpg תודה רבה לעוזרים :)

s h o o s i

New member
מממ תודה ,אבל זה לא עזר

הוא מסובב את היד ומשאיר את העצם כמו שהיא אני רוצה ההפך.. שהיד תישאר במקום והעצם תסתובב בלי להשפיע... ניסיתי גם לכבות את העצם (activ bone on/off) וזה עדיין סובב את היד... אולי לא השתמשתי בזה נכון ??? עוד הצעות ??

E r A n 1982

New member
תתחיל מחדש...

בכל זאת, לא התוכנה הכי מתוחכמת.... יש לך את הכלים החדשים של לייטוויב 8, אבל אני אישית לא מוצא אותם יעילים בכלל. יש גם איזה קטע עם הריסט פיווט רוטיישן מלייטוויב 8.2, אז עדיף שתשתמש בגירסה קודמת. ובקשר לסליידרים - אתה צריך ללחוץ שיפט D, או קונטרול D. או למצוא בתפריטים "סליידרים" כדי שהתוכנה תדע שאתה רוצה להתייחס אליהם. וכשאתה מתחיל את הריג מחדש (מה שיקרה כנראה בכל מקרה), תזכור שאם הבעיה היא למשל רק באיזור מסויים, אז אתה יכול להעיף את העצמות הרלוונטיות, ולשים רק את אותן העצמות בלייר של האובייקט ברגע שאתה מוסיף מחדש.

s h o o s i

New member
את התשובה הזאת לא רציתי לשמוע

עדיין פתוח לעוד הצעות בקשר לריג... בקשר לסליידרים - אצלי שיפט וכונטרול D עושים דברים אחרים.. כשעשיתי חיפוש לסליידרים (אלט+אף 9) מצאתי שני דברים : add slider bank sliders הראשון הוא להוסיף סליידר (לא להפעיל אותו) שזה מה שאני עשיתי קודם... השני לא הבנתי מה הוא עושה... (זאת אומרת הוא לא עשה כלום) תודה רבה :)

למעלה