כמה שאלות ליפני יום הגיוס..

בר דותן

New member
כמה שאלות ליפני יום הגיוס..

הגיוס שלי מתקרב,
ואני רוצה לדעת עם צריך להכין איזה משהו כי בתכלס.. כל מי שמתגייס בגיוס רגיל מכין תיק ענק מלא בבגדים והכל ו.. אנחנו ניצא יומיות אז זה לא צריך .. מה כן צריך להביא? מה מומלץ להביא ?
מה צריך להכין לקנות ?

עם אני רוצה פטור שיער, ואני יביא כבר מלפני הגיוס אישור מהרופא משפחה זה בסדר או שלחכות לאחרי הגיוס ?

hillator

New member
תגובה

לגבי פטור שיער יש לך סיבה רפואית? כי בעיקרון קבעו לך כבר פטורים וכל פטור נוסף יאלץ אישור של אדם
מממ חולצות לבנות וגרבים לבנים ונרתיק לדיסקית כזה

בר דותן

New member
לא יודע עד כמה הסיבה שלי מוצדקת אבל

הגילוח גורם לי לאדמומיות בפנים ולפצעים .. בכללי כל סוג של מתכת שנוגע לי בגוף עושה לי אדמומיות ..
הרופא משפחה שלי מכיר את התופע אצלי... עם הוא יביא אישור לזה.. זה יספיק?

hillator

New member
לא אדם חייב לאשר זאת

כל פטור שלא מאושר על ידו לא תקף
תדאג לעביר לתא מתנדבים שיאשרו זאת מולו חבל להסתבך עם תלונות למינהן
בהצלחה

בר דותן

New member
הז משהו שניתן לעשות ליפני הגיוס ?

או שצריך לחכות ואחרי הגיוס לעשות ?

בר דותן

New member
אוקי הבנתי אבל ..

בעיקרון אני חושב שחשבת שאני מדבר על תיספורת , אני דיברתי על גילוח :S
גם בגילוח זה אותו דבר ? עדיף לשלוח לתא מתנדבים מראש? (לפי מה שהבנתי עם ככה יצלמו אותי לחוגר רוב הסכויים שלא יעשו לי בעיה עם זה)

MICHELSGIL

New member
כמה תיקונים

אז ככה נתחיל מזה שאני הייתי בגיוס מתנדבים האחרון ותגיע לא מסופר לא מגולח אף אחד לא יגיד לך כלום ותבקש להוציא פטור בשביל הטירונות.
ואז מה שיקרה יגידו טוב טוב ובסוף בגלל שאתה שם רק 5 ימים יגידו לך תשאר ככה תגיע ליחידה תסדר את זה.

עכשיו הילה עוד תיקון אחד פטור שאינו קשור למחלת ההתנדבות אינו נוגע לרופא מתנדבים כך נאמר לי מתא מתנדבים כמה פעמים.

חוץ מזה אם אתה לא מתכוון להישאר לישון אתה לא צריך להביא כלום לטירונות אני אישית לא הבאתי כלום גם לא שעון והסתדרתי טוב מאוד.

hillator

New member
אדם עדיין צריך לאשר

וזה עובר דרך מרפאת מיתר.
גם לי יש בעיה ברגל (סתם משהו מולד) והיה צריך לאשר לי פטור נעלים וגם את זה אישר לי רועי (הרופא של המקצועות הנדרשים) למרות שזה לא נוגע למחלה שבגלל הורידו לי את הפרופיל.

אני לא ההיתי מתחילה להתעסק עם מ"צ בטירונות על היום הראשון.
פטור זקן אפשר לקבל עם כל חתימה של סא"ל

hillator

New member
תשובת תא מתנדבים

הועברה שאלה לאדם מה עושים עם פטורים שלא קשורים לסיבה בגינה אתם פטורים מצהל ( קרי פטור זקן לחולה צליאק)
הוא צריך להחליט מה עושים עם ההמלצות שיש לכם מרופאים מומחים אזרחיים

הסברתי להם שזה שבן אדם סובל מבעיה אחת זה לא אומר שהוא לא יכול לסבול מבעיות נוספות

מחכה לתשובה מאדם
הילה

למעלה