כמה שאלות לי אליכם, אנשים טובים:

yanivca

New member
כמה שאלות לי אליכם, אנשים טובים:

על מה הפורום הזה...? בעצם זאת שאלה אחת, ולא כמה, אבל אתם תסלחו לי, נכון?

ציטוט מהודעת המנהלת../images/Emo92.gif

כמה פעמים כתבתם מכתב ולא העזתם לשלוח?כמה פעמים כתבתם מכתב וכבר לא היה מי שיקבל אותו?כמה פעמים חשבתם לכתוב ולא כתבתם ? לכולנו יש מישהי/מישהו שכתבנו להם ולא שלחנו מאלף סיבות שונות לכולנו יש מכתבים שנכתבו בראש, בבטן - ומהרבה סיבות לא נשלחו ציטוט מהודעת המנהלת "הפורום הזה ישמש כבמה מחברת ומגרה לכל המכתבים שלכם דברים שרציתם להגיד לאישה ,לבעל ,לילד ,לבוס , לחבר/ה ...ואתם לא מעיזים. אפשר היה לקרוא לפורום ``מסר בבקבוק`` רק שכאן נזרק הבקבוק לים ווירטואלי . אולי ..אותה מישהי , אותו מישהו יקראו זאת מעל דפי הפורום אך גם אם לא , דבר אחד בטוח - הכתיבה והפרסום כאן יקלו וישחררו אתכם. לא עוד מילים חנוקות בבטן או באיזו מגירה כאן המקום להוריד אבן מהלב. הרגישו חופשיים לפרסם פה מכתבים לאהובים , למכרים וכו עם הזמן אני מאמינה שיעלו גם מכתבים לנמענים שונים .. מכתבים לעצמנו,לדמויות מוכרות , אנשים שהשפיעו על חייכם מכתבי תודה והוקרה , מכתבי רגשות ועוד... בנוסף גם מכתבים שקיבלתם , קראתם וריגשו אתכם "

yanivca

New member
שאלה מהותית לי אליכם...

אוקיי, זה הולך ככה: לכאורה - אין לי בעיות. ההורים גרושים, אבל השלמתי עם זה מזמממממן...... אני תלמיד טוב. אני לא מכוער (לדעתי...
). לא כוסון, או משהו. אבל לא מכוער. יש לי חברים, ידידות. אומנם לא חברה, אז זאת לא הבעיה. אני גר בפאקינג צפון ת"א (אני לא מתגאה בזה, אבל אנשים נוטים לחשוב שהכל פה ורוד...). והחיים שלי די בסדר בסך-הכל. אני אפילו בחורצ´יק די מאושר בחיים. אז למה לפעמים נוראאאאאא בא לי פשוט לעזוב הכל ולבכות?

yanivca

New member
עם כל הכבוד, באמת...

שמישהו שואל כזה דבר, לא עונים לו "איך זה קשור לפורום הזה?!!". או שאני טועה, וזה נשגב מבינתי...

Y A E LY

New member
יוניב

אני עניתי לך את התשובה- כי אתה אנושי ובכל זאת שאלתי איך זה מתקשר אלינו כי זה לא מתקשר- וכי אנחנו לא פורם "תמיכה" אלא פורום מכתב שלא נשלח...

yanivca

New member
../images/Emo6.gif מצחיק אותי שמישהו קורא לי ככה

חוץ מחבר שלי
איך שלא יהיה, עד כמה שאני מכיר אותי, אתם עוד תזכו לשמוע ממני בהמשך. לטוב ולרע
ותודה לכולם על התגובות.

ה מוזה

New member
"כי כולנו רקמה אנושית.." יניב ..

מציעה לך לפנות לפורום סהר - תמיכה או לפורום - להרגיש טוב . אם יש לך משהו לכתוב ...לעצמך או לכל אדם .. אז שב מול הדף הווירטואלי , כתוב מכתב . ותקבל פה בול
בחינם , אוזן קשבת ותמיכה של אנשים מופלאים .

למעלה