כמה שאלות לכם

כמה שאלות לכם

קודם כול מה שלומכם?מה חדש? סקיטוש איפה את?כתבתי 2 מסרים סימונה איפה את? ליאת מה שלומך?מקוה שטוב..ושאלה אליך:לא פעם ייש כאן כתבות ממעריב ואני לא מצלחה לפתוח אותן איך עושים זאת?וכנ"ל גם לגביי פורום חינוך מיוחד אשמח אם תהיה לך תשובה... ניר אתה כותב סיפור אמיתי? אשמח לקרוא מתחילתו....והאם יש לך מוגבלות?מהי? גדי ההדעות שלך מרגשות אותי נורא
כל הכבוד לך על החוזק ואהבה שאתה מעניק לילדך ושיהיה המון
ולמבולבלת ברוכה הבאה לפורום!!!תהני כאן ...אני מקוה שנצליח להוציא אותך מבילבול שלך ולבנתיים קבלי
ממני כדאי שתהיי חדקה!!! זהו חבר´ה אז תהיו בקשר ושיהיה ערב טוב לכם

nir y agus

New member
../images/Emo82.gifתשובה- לא.../images/Emo183.gif

זהו מה שנקרא טלנובלה- ומן הסתם זה טירוף אמיתי. 235 פרקים. רוצה אותו? תשאירי את איימילך ואשלח לך את כל הטלנובלה ב3 חלקים. בברכה. ניר

aya28

New member
היי. גם אני רוצה לקרא את הכל

אם אפשר. לא קראתי את מה ששלחת, כי אני לא רוצה להרוס לעצמי. אני רוצה לקרא מהתחלה. האימייל שלי הוא: [email protected] תודה, איה

aya28

New member
ניר יקר ../images/Emo51.gif

קיבלתי את האימייל שלך עם כל הפרקים. המון תודה. אני נורא אוהבת טלאנובלות. אני אקרא את זה בסופ"ש. איה

aya28

New member
כן, באמת, לאן נעלמה סקיטוש?

סקיטוששש השמיעי קול
קוקוריקו תרנגול
(זה הכי קרוב לתרנגול שיש שם).

נשמה הפצועה

ספרי עוד קצת על עצמך, לטובת החדשים בעיקר, אבל גם לוותיקים כדי לרענן את הזיכרון, ליאת.

aya28

New member
נשמה יקרה

אני קצת חולה. גרון, שיעול וכאלה. כנראה שנדבקתי מגלי. שיגמר כבר החורף הזה. נמאס לי מכל המחלות! אבל חוץ מזה שלומי בסדר גמור. מה שלומך? ליאת בקשה שתספרי עוד קצת על עצמך וגם אני אשמח לשמוע עוד. בנתיים קבלי
וגם
איה

איה ליאת סקיטוש וכל השאר...

ליאת ואיה אשמח לשתף אתכם ...תשאלו מה שבא לכם ואשמח לענות איה תרגישי טוב מתוקה...תשתי הרבה תה
וקבלי
ממני!! סקיטוש איפה את? ניר אני עוד קבלתי איימל ממך לילה טוב חבר´ה

נשמה הפצועה

לגבי הכתבות, הן לא ממעריב, אלא מ-YNET, מכיוון שעד היום לא מצאתי כתבה העוסקת בנושא הפורום במעריב, ואת הכתבות שלהם באמת קשה לפתוח. אני מרגישה מצויין, במיוחד כשאני רואה את הפעילות כאן בפורום, בהזדמנות זו, מגיע צל"ש לכולם/ן, כל הכבוד! ותודה על ההתעניינות. לגבי פורום חינוך מיוחד, אני ממליצה לך לשאול את דיאנה, מנהלת הפורום. ניר כותב טלנובלה מקסימה, והיא נמצאת במדור הקבצים של הפורום. ההודעות של גדי באמת מרגשות. אני מקווה שנצליח להוציא את יטבה מהבילבול בו היא נמצאת. ולסיום:קבלי
, ליאת.

למעלה