כמה שאלות למבינים!! על הסידרה

N a d a v 1 6

New member
כמה שאלות למבינים!! על הסידרה

המאוד מצליחה שקשה להאמין נגמרה ואני לא ראיתי ת'פרק האחרון! אוקי אז ככה... כמה עונות היו לסברינה? מאיזה גיל היא התחילה את הסידרה ובאיזה גיל היא סיימה? כמה שנים זה לקח לה? בת כמה היא היום? למה החליטו לסיים מה קרה בסוף?? עם מי היא התחתנה ואיפה הדודות שלה? בעונה האחרונה לא ראו אותן..מה קרה איתן? ומה עם אמא שלה? היא עדיין לא יכולה לראוות אותה? כי היא תהפך לאבן אוו כדוןר בדולח?.. פליז תענו על ה=כ=ל תנק'ס.

SpOnGeTuLa

New member
אני אתן קודם לחברי הפורום לענות../images/Emo8.gif

אם לא יצליחו, יש לי כמה תשובות לשלוף
...

אני יודעת חלק....

כמה עונות היו לסברינה? 7 מאיזה גיל היא התחילה את הסידרה ובאיזה גיל היא סיימה? היא סיימה בערך בגיל 27 אאל"ט. ליודעת מתי היא התחילה. כמה שנים זה לקח לה? ליודעת בת כמה היא היום? בסוף אפריל, נראה לי 29 או 30. למה החליטו לסיים ליודעת. מקווה שעזרתי.

תשובות (עד כמה שאני יודעת)

כמה עונות היו לסברינה? היו 7 עונות כמו שכבר ענו.. מאיזה גיל היא התחילה את הסידרה ובאיזה גיל היא סיימה? את/ה מדבר/ת על השחקנית או הדמות?! הדמות בגיל-16 סיימה לא ממש אומרים אבל היא היתה שנה אחת בקולג' ועוד שנה עבדה באיזה עיתון.. למה החליטו לסיים? אני משערת שלא היה להם תקציב וגם הרייטינג ירד... מה קרה בסוף? בסוף היא עזבה את החתונה ונסעה עם הארווי. עם מי היא התחתנה ואיפה הדודות שלה? בסוף היא לא התחתנה והילדה באה אבל לא הראו את זלדה (היא היתה בתור נר). מה קרה איתן (עם הדודות) בעונה האחרונה? לא מסופר מה קרה כנראה הילדה עברה לגור עם בעלה וזלדה באה איתה. ומה עם אמא שלה? היא עדיין לא יכולה לראות אותה? כי היא תהפך לאבן או כדור בדולח? אמא שלה אמורה להפןך לכדור שעווה אבל הן (הילדה וזלדה) עשו עיסקה שהיא תוכל להיות בחתונה שלה סברינה והם הפכו את זלדה לנר.

למעלה