כמה שאלות למומחים...

jony252

New member
כמה שאלות למומחים...

אהלן אני חדש בפורום :) בתור מוזיקאי ואחד שאוהב מוזיקה הרבה שנים, מעניין אותי מאוד לדעת אם יוצר צעיר ומוכשר כגון יובל מנדלוביץ' מתפרנס היום בכבוד מהמוזיקה שהוא עושה עם הלהקה שלו..? ברור מאליו שהעבודה שלו ושל חבריו דורשת אנרגיה וזמן רב, השאלה היא אם הוא/הם באים על שכרם ? אם מישהו פה יכול להכניס אותי לפרופורציות הנכונות אני אשמח

Sheygets16

New member
יובל מנדלסון

וחח אני בטוחה שהם באים על שכרם ואין מה לדאוג להם

בצה17

New member
נצלו"ש-הידעתם?(משהו מעניין על שיקו)

שיקו הגיטריסט החביב של להקנו הנערצת "שייגעצ" יופיע ב11.2 במועדון הבארבי בכפר-סבא במסיבת סיקטיז(מחווה ללהקה הידועה משנות ה60 "הביטלס"
) כחלק מלהקה הקרויה:"MAGICAL MYSTERY TOUR" שתופיע באותו ערב...

פרקשון

New member
ידעתי חלק מזה

שמעתי שיש לו הרכב רוק סיקסטיז שקוראים לו MMT לצערי לא מצאתי שום מידע תמונות או משהו כזה עליהם גו שיקוווו

ShEyGeTziT

New member
מממ בקשר לשאלה שךף...

כשהם באו לביצפר שלי הם לקחו 13,000 שקל... חחח אני חושבת שזה להיתפרנס בכבוד. הרבה כבוד :]

טולייצ

New member
בתור מישהי שמארגנת ערב רוק..

שייגעצ לוקחת חלק באירוע..הם מרוויחים יפה מאוד לפי העלות מופע שלהם.. שזה יותר מ 13000 אלף ש"ח(כי זה מחיר הופעה בחסות "הנוער ינהג אחרת"). חוצמזה אני מאמינה(ומקווה)שהם חושבים לפני הכל על הלהקה,כייצוגית,ועל המוזיקה שהם מייצרים..ורק אחרי זה על הרווחים. אחרי הכל זה הולך יחד..אם החומרים שלהם לא יהיו טובים..הם לא כלכך יצליחו..אני חושבת,למרות שכיום כבר יש להם קהל מעריצים נאמן. גו שייגעצ!

חצי נצל"ש

אפרופו "הנוער ינהג אחרת"- ב24.2 שייגעצ באים לבי"ס שלנו כי יש הפנינג של הנוער ינהג אחרת
ולפני שנתיים היו הדג נחש ואלמנה שחורה (אם מישהו מכיר)

../images/Emo71.gifלא

אם זה היה בנימינה הייתי כותב
אבל לא נראה לי שמישהו פה מכיר מקום בשם מעגן מיכאל
או בשמו השב"כי-מ.מ.

אני מכירה ועוד איך../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo9.gif

למה לשלול מההתחלה?

חחח לא רק כפרע.. לא רק

סיוני היא אחת מבין איזה 20 אנשים שאני מכירה מזכרון,אור עקיבא, מעגן מיכאל, בנימינה ושות'..

למעלה