כמה שאלות למומחים.

כמה שאלות למומחים.

קודם כל - מי משחקת בסרט את טריניטי? דבר שני- האם הנביאה טעתה, או שהיא רצתה שהוא יגיע לזה שניו הוא האחד בכוחות עצמו? דבר שלישי- למה בסופו של דבר הוא ויתר עליהם (בגידה מסויימת), טרק את הטלפון ועף לשמיים?

S__A

New member
תשובות ושאלות

השחקנית Carrie Anne-Moss את טריניטי למה את מתכוונת כשאת אומרת של הנביאה טעתה ?במה היא טעתה ? ומתי ניו ויתר על משהו ?

IC4

New member
טריניטי רולז

על מה ניאו ויתר ? על שני הסוכנים האחרים? מורפיוס מסביר לניאו שהאורקל אמרה לו מה שהוא היה צריך לשמוע אגב מישהו יודע תאוריות על מה זה האורקל? כאילו איך היא קיימת? ושוב - מה היא בכלל ?

ככה,

הנביאה אמרה לניו שהוא לא האחד, וזה לא היה נכון. בסוף הסרט, נראה שהוא אומר למורפיוס ולטריניטי שהוא מנתק את הטלפון כדי לא לחזור אליהם, או כדי לנתק אותם, שהעולם יראה אחרת, טוב יותר, בלעדיהם. אני צודקת? מישהו אמר לי שזו שמשחקת את טריניטי מתה בתאונת מטוס. זה נכון?

S__A

New member
אז ככה ...

הנביאה אמרה לניו בדיוק מה שהוא היה אמור לשמוע. וניו בכלל מדבר אלינו [הצופים] הוא אומר לנו שהוא בא כדי להגיד לנו איך זה יתחיל ולא איך זה יגמר .. ניו אומר לנו, שהוא הולך להראות לנו עולם שבעצם קיים בלעדינו .. בלי חוקים וכו´ .. עולם שבו הכל אפשרי .. ואליה, שחקנית שנבחרה לגלם תפקיד בסרט "מאטריקס- הביקור המחודש", נהרגה בתאונת מטוס לפני משהו כמו חודשיים , ועד עכשיו המפיקים של הסרט לא יודעים האם להשאיר את הקטעים האלו, או לצלם אותם מחדש .. אגב, בגלל זה הסרט נדחה בעוד שנה והוא אמור לצאת בקיץ 2003

Rain Box

New member
האמת

קצת מצחיק לראות את כלכם טועים, בערך. בתור אחד שראה את הסרט יותר מעשרים פעם אני חושב שכיסיתי את השאלות האלה לגמרי. ובכן השחקנית היא קרי אן-מוס (Carrie Anne-Moss) האוראקל לא שיקרה, היא אמרה לניאו שיש לו את הכישרון אבל הוא לא מממש אותו, היא אמרה לו שזה נראה כאילו הוא מחכה שיקרה משהו. המשהו הזה היה חטפיתו של מורפיוס. בסוף הסרט ניאו לא מדבר לטריניטי ומורפיוס ולא לצופים, הוא מדבר לסוכנים. הוא אומר להם שמעכשיו דברים ישתנו ושהוא משאיר את ההחלטה בידיהם איך הם רוצים שזה ישתנה. הוא מזהיר אותם עם זאת, שהוא הולך להראות לאנשים עולם טוב יותר, עולם בלעדיהם (בלי הסוכנים).

IC4

New member
הא-הא !! הבדיחה היא עליך !

שכן רושמים CARRIE-ANNE MOSS ולא CARRIE ANNE-MOSS :))))))) ואני מסכים שהוא מדבר אל האייג´טס, ההוכחה היא שיטת האלימינציה או בקצרה אל מי אחר לעזאזל הוא מדבר :)

פגעסוס

Well-known member
תוספת... ../images/Emo63.gif

אחרי שהאורקל גורמת לניאו לאמר שהוא לא האחד היא מפטירה "MAYBE IN YOUR NEXT LIFE". וכידוע לכם ניאו קלט את הכל רק אחרי שבפועל הוא מת... ואז חזר לחיים. GYXOIO

rshilkrot

New member
גאון!

לא שמתי לב לזה... תמיד חשבתי שהיא באמת משקרת לו כדי להוביל אותו למעשה הנכון...

s0sem1

New member
דהה

היא אמרה לניאו שהוא לא יהיה האחד בחיים האלה..וזה מה שקרה..הוא מת בשביל לגלות שהוא האחד..זה דוקא נורא ברור

למעלה