כמה שאלות למזמינות מטראנסדיזיין

xQueenOfHeartsx

New member
כמה שאלות למזמינות מטראנסדיזיין

ראיתי שזה אתר מאוד פופולרי ורציתי לדעת כמה דברים לפני שאני גם מצטרפת לטירוף, אז...

xQueenOfHeartsx

New member
לא יודעת איך אבל נשלח לי בטעות לפני שהספקתי

להשלים את ההודעה, אז הנה ההמשך: ראיתי שזה אתר מאוד פופולרי ורציתי לדעת כמה דברים לפני שאני גם מצטרפת לטירוף, אז... כמה לקים נכנסים בחבילה וכמה זמן בערך לוקח לחבילה להגיע? האם הם מצהירים על ערך טיפה יותר נמוך משווי החבילה? (חישבתי מה אני רוצה ויצא לי בערך 53$ כולל משלוח), לפי מה שהבנתי דמי המשלוח הם 20$, אם כך, לא שווה יותר להזמין מאיביי? לקים של OPI אפשר למצוא יותר בזול באיביי ולקים של אסי בכלל בחצי מחיר? תודה רבה לעונות והמשך יום נפלא

iefrat

New member
תדפדפי אחורה דף או שניים יש שרשור באותו נושא

PeachGirl

New member
יש לי שאלה נוספת בנושא

אני חושבת ששאלתי פעם ולא קיבלתי תשובה, וגם הסתכלתי באתר של טראנס אבל נותרתי ללא מענה: אם אני מזמינה מארז של ארבעה לקים "מיני" זה מחושב בתור מוצר אחד ונשארים לי עוד שמונה או שזה מחושב בתור ארבעה מוצרים תודה!!

iefrat

New member
שלום רב שובך ציפור הנחמדת...

האמת שלא לא ענו לנו, גם אני שאלתי... לאן נעלמת? מחכה לפוסטים שלך בסקרנות רבה...

PeachGirl

New member
תקופת מבחנים...

אחריה אני אשתדל להיות יותר פעילה ובגלל זה אני רוצה לעשות הזמנה עכשיו

2 בקבוקי מיני = 1 לק רגיל

לכן מארז של רביעיית מיני נספר כמו 2 לקים ואת יכולה להוסיף לו עוד 7 לקים

Ultra marine

New member
תשובה -

9 לקים לחבילה. יוצא - טיפ טיפה יותר מ 2 דולר ללק דמי משלוח לדעתי 1. הרבה פעמים זול או משתווה לאיביי 2. אין מצב שאת מוצאת כזה מבחר של חברות וגם בכלל כמו אצלו בהשוואה לאיביי.. אם בא לך על 2-3 לקים שווה איביי אבל אם בא לך יותר לדעתי אצלו תמצאי הכל ובמחיר שפוי (חוץ מ OPI ואורלי)

xQueenOfHeartsx

New member
תודה רבה על התשובות, ביקרתי בבלוג שלך

והוא ממש נחמד, רק חבל שעכשיו בא לי על עוד לקים חחח... וד"א אריק ממש חתיך!!

Ultra marine

New member
תודה :)

מוסרת לאריק דש ונשיקה :) ככה זה מתחיל, ומשם להתמכרות..
אגב, יש עוד שני אתרים שאני מזמינה מהם - 8ty8 ו- nail etc בשניהם המשלוח הוא 15-16$ ל 6 לקים.

למעלה