כמה שאלות למי שכבר היה...

T ip Tip

New member
כמה שאלות למי שכבר היה... ../images/Emo205.gif

איך ה- Napa mermaid??? מישהו היה בו? אני נוסעת עם עוד חברה ב9\2 לשבוע... ומה אתם אומרים? עדיף ליסוע עם דולרים או להעביר הכל לפאונדים? כמה כסף בערך אני אצטרך לשבוע? בלי קטנועים ושטויות כאלה....

לא הייתי אבל...

לא הייתי בלון ולא שמעתי עליו אבל בקשר לכסף עדיף שתמירי הכל לפאונדים כי לא מקבלים שם דולרים רק יורו ועדיף שתעשי את ההמרה במכה אחת ולא פעם לדולר ואז לפאונד כי את מפסידה 2 עמלות וחבל... ל7 ימים בלי כלי רכב להשכרה את תצטרכי בערך 250 פאונד בשביל לחיות טוב עם כל האטרקציות (פארק מים, ספינה, כל המסיבות, כל הפאבים, אלכוהול ואוכל).

Mano8

New member
מה לא מקבלים דולרים?

ב- change שם מקבלים רק יורו? זה ממש טיפשי אם זה ככה...

לורי237

New member
כמה תשובות..חזרתי לפני יומיים

לא הייתי שם.. אבל תחליפי כאן ליורו ורק שם יש צנג' ליד המקדולנס..(זה בתוך סופר) ואל תחליפי את כל היורו בבת אחת תחליפי כל יום קצת..זה הכי נכון כי אח"כ אם תישארי עם פאונד לא יהיה לך מה לעשות איתו. אני נסעתי לשבוע עם 2800 חזרתי עם 50 יורו..וקחי בחשבון שגם אני לא עשיתי בנג'י ולא השכרתי טרקטורון או אופנוע.. בתכלס ביומיים האחרונים נשאר לי בערך 200 יורו והרוב הלך על קניות.. וגם אני אישית לא אכלתי בחוץ כי קנינו המון המון אוכל מהארץ ובישלנו שם כ"כ הרבה אוכל..שאפילו ביום יום הרגיל אני לא אוכלת ככה...זה גם חסך המון! כי אני אכלתי בחוץ פעמיים בפיצה האט, בספינה אכלתי, ובפארק מים..וככה לפעמים אכלתי צ'יפס מהמקדולנס..וזהו זה מה שאכלתי בחוץ..!! אז ככה שכסף על אוכל גם לא ממש הלך לי.. לפי דעתי קחי איתך 2000 שקל אם את גם לא מתכוונת לעשות קניות..אם את עושה קניות ומתנות וכל זה אז קחי 2500...זה יספיק!! ואפילו ישאר לך!.. תהני מתוקה..!

orper19

New member
אחים שליי....

אני הלכתי עם 2500 שקל ביזבוז ועשיתי הכל...כולל טרקטוררון ואופנוע וקניתי כל לילה\בוקר אוכל בחוץ ועוד חזרתי עם 100 יורו עודף.... 2500 שקל מספיק לחיות כמו שצריך אם משתמשים בהם כמו שצריך=] תהנו=]

בטח שמקבלים דולר בצ'יינג'

התכוונתי שבאיה נאפה עצמה לא מקבלים דולרים ויורו...כאילו אי אפשר לשלם עם זה למסיבות אוכל וכו'.....אבל בצ'יינג'ים ברור שמקבלים אז מה מטרת הצ'יינג' אם הוא לא היה מקבל?

erezn20

New member
....................

הנאפה מרמייד זה אחלה מלון שיש.... זה ממש מלון על רמה ולא בית דירות כמו כל השאר... הוא קצת יותר רחוק מכל השאר אבל שווה... הייתי פה לפני 3 שנים

רוסמרי

New member
איפה תמירי פה לפאונדים קחי איתך דולרים

תחליפי שם כול חור מחליף שם לדולרים

dxxxe

New member
מאמי אני גם נוסע עם עוד חבר ב2.9

באיזה שעה הטיסה שלכם ?

למעלה