כמה שאלות לפני רכישה

single lady sz

New member
כמה שאלות לפני רכישה

אני רוצה לקנות את הדיזייר HD מ CLOVE ויש לי כמה שאלות שאני אשמח לקבל תשובות עליהם אם אני שייכת לרשת פלאפון האם המכשיר תומך בתדרים שלהם? האם אני צריכה להחליף חבילת גלישה? האם אני צריכה לשלם מיסים ו/או מכס בארץ על המשלוח? איך אני שמה (בכללי)עברית על המכשיר? אשמח לכל תשובה

Shpritz

New member
שונא את תפוז. כתבתי תגובה והיא נמחקה

כמה תשובות: 1.רשת פלאפון בדור 2 לא תעשה לך בעיות. ברשת דור 3 יהיו לך בעיות קליטה לא באיזור המרכז וכאלה.. מאחר והרשת לא פרוסה במלואה. 2. את לא חייבת חבילת גלישה ברכישת מכשיר מתקדם אבל כדי להנות משלל חווית השימוש במכשיר, שווה לרכוש חבילה כדי שתוכלי להתחבר לאינטרנט ללא תלות ברשת WIFI זמינה. 3. כן, יש תשלום של מיסים גם אם שילמת 18.5% אחוז מס של אנגליה. יש מס יבוא+מס קניה בסך 34% על כל יבוא של מכשיר סלולארי לארץ - קחי בחשבון. 4. יש קהילת אנדוראיד מאוד גדולה בפורום http://iandroid.co.il/forum/ - נסי לשאול שם. נ.ב 5. CLOVE הם אחלה. קניתי שם ולא התאכזבתי.

YosMan1

New member
לפלאפון אין רשת GSM דור 2 בכלל אז ברור שהמכשי

שהמכשיר לא יעבוד כלל ברשת בדור 2. בדור שלוש התדר המרכזי של פלאפון הוא 850 שלדגם הזה אין בכלל. פלאפון פורסת גם אנטנות דור שלישי בתדר 2100 (התדר של סלקום ואורנג) אבל זה עוד לא הושלם. ולכן הטלפון הזה יעבוד אבל יהיו אזורים ללא קליטה.

single lady sz

New member
אז בעצם

מה שאתם אומרים זה שאם אני מביאה את המכשיר אני גם צריכה לעבור חברה?

YosMan1

New member
לא בדיוק

פלאפון פורסת במרץ את תדר 2100 בארץ זה תלוי באיזה איזור את בארץ וכמה את מטיילת ברחבי ישראל. יש אנשים שמסתובבים עם טלפונים של תדר 2100 ומסתדרים יופי בפלאפון. תלוי באיזור. אני ממליץ להרים טלפון לפלאפון ולשאול מה מצב הפריסה באיזור שלך.

האתר של קלוב מאפשר לגולשים מחוץ לאנגליה

לקנות בלי לשלם את הVAT של אנגליה (%18.5) (ברגע שאתה מסמן שאתה מישראל המחיר ישר יורד) לעומת זאת עלות המשלוח קצת מתייקרת, אבל זה זניח ואכן בארץ יחולו המיסים של 34 אחוזים אם המכשיר מעוקב במכס. דרך אגב, אני קצת מאוכזב מה-desire hd שהושק בלי מסך super amoled ובלי יציאת hdmi בניגוד לורסיה האמריקנית שלו evo 4g אני נוטה לחכות לשחרור הבא של htc...

Shpritz

New member
יכול להיות שהם שינו מדיניות או משהו כזה

כי לפני 5 שבועות כשרכשתי את המכשיר דרך האתר, ציינתי כמובן שאני מישראל אבל עדיין סומן לי שאני צריך לשלם מס, ואכן שילמתי. עכשיו באמת נכנסתי לאתר וזה לא מופיע.

Shpritz

New member
אירופה

אבל לכתובת"משנית".. אחרי תחקור בטחוני מקיף. הכתובת של כרטיס האשראי והפרטים שהכנסתי בהירשמות לאתר הם בישראל כמובן.

BullsDuDe

New member
אז בגלל זה

זה לא משנה מאיפה אתה, אלא לאן זה נששךח ובאירופה המס הוא ששל כל האיחוד

single lady sz

New member
לגבי המכס

אם אני מזמינה משלוח בדואר רשום (לא בדקתי אם יש את האופציה הזאת, אבל במידה ויש) יש מצב שהחבילה לא נתקעת במכס?

אין קשר

החבילה יכולה להתקע / לא להתקע במכס ללא קשר לצורת המשלוח מה שכן, האתר עובד עם חברת דיוור גרמנית, שאני לא זוכר את שמה (עבור תוספת של 8 ליסט אם אני לא טועה) ואחד השירותים של החברה הזאת, הוא שאם החבילה נתקעת במכס בארץ, אז הם דואגים לשחרר אותה עבורך, ומשלמים את המכס בעצמם, ואז מעבירים אליך את החבילה ומוסיפים לך לחשבונית את מה ששילמו למכס.

כאמור:

החבילה יכולה להתקע / לא להתקע במכס ללא קשר לצורת המשלוח זה רק עניין של מזל. אמר לי מישהו שכדאי שהאריזה לא תמשוך תשומת לב (למשל קרטון חום בלי לוגו והדפסים) ואז פחות סיכוי שתעוכב במכס. אני לא יודע אם זה נכון, אבל אני כן יודע שאין זה קשר לצורת המשלוח - רגיל,רשום, שליחים וכו'

למעלה