כמה שאלות לפני תאילנד

כמה שאלות לפני תאילנד

אנחנו טסים ל שבועיים החלוקה היא טיסה עם אלעל לבנקוק יומיים ראשונים בבנקוק אחרי זה טיסה לפוקט יומיים בפוקט משם לקופיפי ל 3 ימים משם לקרבי ליומיים ומשם דרך פוקט חזרה לבנקוק ליומיים כמה יעלו ההעברות : בנקוק - פוקט-קופיפי- קרבי-פוקט-בנקוק (בנקוק-פוקט בטיסה) האם זה נראה לכם סביר חלוקת הזמנים כמה זמן צריך לקחת בחשבון להגיע מקרבי לטיסה חזרה מפוקט לבנקוק

ashkenazi15

New member
ווזה של 4 טיסות 200$

מפוקט לקו פי פי במעבורת - שקלים בודדים. וכנ"ל מקו פי פי לקרבי. בקרבי לדעתי כדאי להגיע לחוף שנקרא Ao nang ומשם לקחת סירה לריילי ביץ' ליומיים. נסיעה טובה

למה 4 טיסות ?

בנקוק->פוקט ,פוקט->בנקוק פיספסתי משהוא ? או שזוג יכול להשתמש בווזה אחת? קרבי זה עיר או אי ? אם זה שניהם מה הבדלים ולאיפה כדי לנסוע שם

dauu

New member
../images/Emo41.gifראיילי ביץ../images/Emo41.gif

מצורף קישור ומפה

המפה לא נותנת מיקום יחסית לקרבי

זה מופיע במפה שאני נתתי ? אם לא לאיזה כיוון זה? מה זה המקום יש בתי מלון ברמה של 3-4 ***** ?

dauu

New member
../images/Emo41.gifקראבי../images/Emo41.gif

החץ מציין את מיקום העיר. ב"ראיילי ביץ"יש בתי מלון יקרים יותר מאשר בחוף" או נאנג" ,שממנו יש שיוטים של מוניות(סירות) כל כמה דקות במחיר של 50 בהאט לכוון. מצורף קישור

dauu

New member
../images/Emo41.gifהסבר../images/Emo41.gif

לפתיחת המפה ללחוץ על קובץ DOC המצורף ליד הנושא. החלק המסומן באדום זה "ראיילי ביץ".

ashkenazi15

New member
מחירי בתי מלון

אני ביקרתי שם לפני כחודש המחירים במלון הטוב ביותר נעו בין 900-1500 באט לחדר (בונגלו) מדהים לזוג. ניתן למצוא בחוף המזרחי (5 דקות הליכה מהחוף המערבי) בפחות. החוף המזרחי זול יותר מכיוון שהוא לא מתאים לשחיה ושייט כי עוברות שם עשרות סירות ביום. והוא גם פחות יפה בצורה משמעותית. התמונה מדברת בעד עצמה

נשםםם

New member
רק 2 טיסות

אני ממליץ על טיסה בנגקוק-פוקט, וחזרה קראבי-בנגקוק. או בתאי, ואם לתאי אין טיסות לקראבי, אז בנגקוק אירוויז הם גם סבבה. כמה הערות: א. פוקט היא לא כזו להיט, אני הייתי מוותר על היומיים שם, וממשיך ישירות לקופיפי. ב. קחו בחשבון, שאין יותר מידי מעבורות בין פוקט לקופיפי (3 ביום). אז אם אתם בכל זאת מחליטים לוותר על פוקט, אז קחו טיסת, בוקר שתוכלו לתפוס מעבורת (המעבורת האחרונה יוצאת באזור הצהרים המאוחרים). ג. המעבורת מפוקט לקופיפי עולה 250 באט.

למעלה