כמה שאלות לקראת הסוף...

אמממאאא

New member
כמה שאלות לקראת הסוף...

אז הזמן עבר,שבוע 38 מגיע מחר וכיון שהחלטתי שאני לא חוזרת לעבודה ביום ראשון אפשר כבר להודות שהלידה תהיה בקרוב.. אני ממש לא בלחץ ואשמח ללידה מתי שתגיע אבל יש לי כמה שאלות כדי להגיע אליה מוכנה. תה פטל,מותר ללנלקיות? איך אתן מכינות,קיבלתי עלים יבשים כמה לחלוט מהם? כל הטיפולים שעשויים לגרום לצירים כמו רפלקסולוגיה (שלא נעשים לצורך זירוז אלא סתם להנאה...) מסוכנים לגוף בדומה לזירוזים סינטטים (ללנלקיות הכוונה). שמן תפוז מומלץ לקנות? באיזה שלב מתאים להשתמש בו? תודה!

אם פי 3

New member
מותר ומומלץ

אפילו קראתי (ויישמתי) המלצה לשתות תה פטל וסרפד מעורבבים משלושה חודשים לפני ההריון, ובמהלכו, לחיזוק הצלקת. שרון קוצר ממליץ רק משבוע 20 (את זה גיליתי רק לאחרונה, כששאלתי אותו). בשבוע שלך, הייתי משתמשת במינון גבוה יחסית, כי אין די זמן למינון נמוך, וגם אם יגרמו צירים, זה לא נורא... אני השתמשתי במינון של חופן עלים מעורבבים על שני ליטר מים, ולתת לעמוד עד שמתקרר - את יכולה לפחות כפול כלומר - חופן לא-מעורבב או חופן מעורבב על ליטר. אין בעיה עם טיפולים גורמי צירים בהקשר של לנל"ק - כי אלו עדיין צירים טבעיים, ולא אינטנסיביים כמו צירי פיטוצין, או ריכוך רקמות כמו פרוסטגלנדין. מה שלא מומלץ ללנל"קיות זה שמן נר הלילה - בדיוק מכיוון שהוא מרכך רקמות... שמן תפוז אני לא מכירה לעומק, אבל מיועד להרחה, כך שנראה לי שלא צריכה להיות בעיה גם בלנל"ק (כי זו נשמעת לי השפעה עדינה, אם בכלל). הבנתי שהוא עוזר להאיץ פתיחה (וגם נעים). וואו, זה כבר ממש קרוב! שתהיה לידה טובה, ובידיים מלאות!

mise

New member
וואוו..איזה מרגש.

מתקרב ומתקרב. שיהיה בהצלחה!

למעלה