כמה שאלות מוסריות

דנדוש20

New member
כמה שאלות מוסריות

הייתם מסכימים להשתתף בסרט כחול תמורת הרבה כסף? כן / לא / תלוי כמה כסף הייתם מוכנים לשכב עם בחור/ה בשביל נגיד חצי מליון דולר? כן / לא / תלוי ב... מה הקורבן הכי גדול שהייתם מוכנים לעשות בשביל כסף ובאילו נסיבות? מה לעולם לא הייתם מסכימים לעשות?

AnkSunAmun

New member
אני מפנה אותך לסרט מפורסם של

רוברט רדפורד ודמי מור.. היא הסכימה לשכב עם מיליונר תמורת כסף כאשר היתה נשואה לבעלה, הוא היה מודע להצעה המינית... פה ושם ... הלכו הנישואים... כסף לא הכל בחיים!!!

מיטללל

New member
בלעכס.

תכלס - בחיים אני לא אקיים יחסי מין בשביל כסף, קידום או סוג של תועלת אישית. בשביל סכומים ממש דימיוניים, עם יד על הלב, בתאוריה אני פחות החלטית :) כלומר, לעשות 2 וחצי דקות, באופן חד פעמי, אי אילו "מעשים אסורים" בשביל חצי מיליון דולר? מקסימום אחר כך הולכים לפסיכולוג כדי שיעלים את הגועל העצמי
לא הייתי מוכנה בשביל שום סכום שבעולם לרצוח מישהו או בכלל להשתתף בכל סוג של פשע. או להבדיל פיזית לא הייתי מסוגלת לאכול ג'וקים/חרקים כמו שיש בכל תוכנית הריאלטי הדוחות האלו. (אפילו לראות עושה לי בחילה)

מיטללל

New member
תכלס, וגם יש מיסים וכאלה

העלתי ת'רף לשלוש מיליון דולר. ( תגידי, מה שלומך מותק? :) )

היי מיטלי

שלומי טוב, אני עסוקה מאוד בימים אלו, בדיוק נרגע קצת...מרגישה , מעכשיו רוב העבודה שלי תהייה בבית- להתאמן לקראת דברים חשובים. בגלל זה אני בקושי מתחברת. מה שלומך?

דנדוש20

New member
גם עונה ../images/Emo13.gif

סרט כחול? תלוי אם אני יכולה לבחור את הפרטנר. באיזו תדירות הוא יופץ. על מה העלילה. ועל כמה כסף מדובר. לשכב עם מישהו תמורת חצי מליון שקל? אם הוא לא מגעיל אותי אז אולי. אני ידועת שזה נשמע דוחה אבל אני צריכה את הכסף
קריירה לא הייתי עושה מזה. נדמה לי שהייתי מוכנה לעשות הכל חוץ מלפגוע בבן אדם אחר.

לא...

יש כאלו שוכב איתם בחינם,ויש שלא יעזור שום סכום שבעולם... לא עושה קורבנות,ביחוד שאף אחד לא מציע לשלם לי עבורם. בחיים, אבל בחייים,לא אומר בחיים, אבל בחיים...

הממ..

סרט כחול.. לא.. תמורת כסף..?.. הממ כן.. למה לא.. אלא אם היא ממש דוחה.. מה הייתם מוכנים לעשות.. נראה לי שדי הרבה.. זה הכל שאלה של הסכום.. לכל דבר יש תעריף.. כמובן חוץ מדברים ממש לא הגיוניים..

Cobe Anan

New member
נורא קל לנו לענות עכשיו..

אבל תחשבו על אם חד-הורית שצריכה למצוא אוכל לילדים שלה, או בחורה שרואה איך המאפיה שוחטת את אחיה אם היא לא מגרדת רבע מיליארד, ותגידו בעצמכם אם לא הייתם יורדים למיץ של הזבל כדי להציל את מה שנשאר. ואתם יודעים מה? יש לי הרבה כבוד לאנשים שלא מסוגלים להסתכל על עצמם במראה, או שמבלים 17 שנה בכלא, אבל עשו את הייהרג ובל יעבור מתוך כורח קיומי. זה דורש המון כוח, אחרים פשוט היו נשברים, אבל הם שורדים. לעומתם, מישהי שהכרתי שהיתה חשפנית פשוט כי זה כסף טוב- היא כבר סתם שרמוטה.

עתודאית

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק התכוונתי לכתוב שלא הייתי משחקת בסרט כחול ולא שוכבת עם מישהו תמורת כסף אבל אתה ממש צודק!!! אם הכסף הזה היה מציל מישהו מהמשפחה שלי אני חושבת שהייתי עושה הכל

הממ לאנשים ש...

יושבים 17 שנה בכלא... ובטח זה לא כי הם עשו איזה משהו שטותי כשהיו ילדים... לאנשים כאלה אין לי כבוד.. ואגב חשבתי שבמאפיה עושים לחמים.. לא ידעתי ששוחטים.. חשבתי שבאיטליז..

ChilD SouL

New member
תשובות מוסריות ../images/Emo6.gif

סרט - לא חושבת. לשכב עם בחור - תלוי מי זה הבחור. אם זה סתם מישהו שמציע לי חצי מיליון תמורת סקס - אז כן. [למרות שלשכב עם מישהו תמורת כסף זה זנות אבל...
] קורבן - לא הייתי מוכנה לרצוח תמורת כסף. לא הייתי מוכנה להתעלל באנשים תמורת כסף. כל מיני "פשעים" כאלה - BIG NO NO.

pain is MY love

New member
תשובותי

הייתם מסכימים להשתתף בסרט כחול תמורת הרבה כסף?- לא. לא הייתי רוצה משהו מתועד שירוץ ברשת עד סוף חיי... הייתם מוכנים לשכב עם בחור/ה בשביל נגיד חצי מליון דולר?- לא עושים סקס בשביל כסף אם נגיד גם ככה הייתי עניין של הבחור ועוד הייתי מקבלת על זה כסף... נהההה במחשבה שנייה גם זה מגעיל אותי
מה הקורבן הכי גדול שהייתם מוכנים לעשות בשביל כסף ובאילו נסיבות?- אם לא היה לי כסף לאוכל למשל אולי הייתי עושה משהו לא חוקי אבל לא ברמת הסמים והרצח משהו שולי שהוא אומנם לא חוקי אבל לא יושבים עליו בכלא... כי זה מלחיץ.

למעלה