כמה שאלות ממישהי חדשה

chebis

New member
כמה שאלות ממישהי חדשה

איפה אני יכולה להוריד קבצים של מילים ל MP3 ? חוץ ממה שיש בקישורים כי משום מה האתר לא עובד לי למה השמות של השירים רצים לי בנגן מהסוף להתחלה,זה אמור להיות ככה או שאפשר לסדר את זה? הנגן נכבה לי ממש מהר ברגע שאני לא נוגעת בו משהו כמו 10 שניות והוא נכבה לבד אפשר לשנות את זה? תודה מראש

יאיר B

New member
בנוגע למילים לשירים:

יכול להיות שהאתר נפל והוא יעלה שוב בעוד כמה שעות או מחר. לנסות שוב. יש עוד אתר: lyrics.astraweb.com. נסי גם אותו (אני צריך להוסיף אותו לקישורי הפורום). לגבי זה שהשמות של השירים רצים הפוך: אפשר לנסות לסדר את התגיות עם הפוך על הפוך (יש לך במקרה נגן עם ממשק עברי? היו דיווחים על בעיות עם שמות באנגלית בנגנים שתומכים בעברית. לא ידוע כמה זה נכון). לגבי זמן ההמתנה של הנגן: לחיצה ארוכה על הג'ויסטיק --> SYS --> לחיצה קלה --> POWER OFF --> לחיצה קלה -->OFF TIME --> לחיצה קלה -->להגדיל את הזמן עם הגויסטיק (ימינה). לאשר עם גויסטיק ולצאת.

chebis

New member
אז ככה

לגבי המילים אז באתר שציינת הוא מראה לי את המילים אבל אם הבנתי נכון אני צריכה להוריד קובץ כדי להעביר אותו לנגן ושם אין להוריד וכן יש לי ממשק בעברית כנראה בגלל זה הכתב באנגלית מופיע הפוך

maorp3

New member
EVIL LYRICS הכי טוב...

יש לי טונות של קריוקי על המחשב... אם תרצי הסבר מה זה תכתבי פה

chebis

New member
אני אשמח להסבר

אבל זה קבצים שמעבירים ל MP3 כדי לראות את המילים?

maorp3

New member
evli lyrics

איבל ליריקס הוא תוסף לוינאמפ שבעת הפעלת כל שיר הוא פותח לך חלון עם המילים של השיר. את המילים הוא מחפש לפי מאגר שיש לו של האתרים הטובים ביותר ו95% מהפעמים הוא גם מוצא וזה סבבה. יש שם גם אפשרות קריוקי. אתה פשוט לוחץ על כפתור וזה מוריד לך קריוקי לשיר. אם הוא לא מוצא חן בעינך אתה תמיד תוכל להחליף. כל המילים והקריוקי נשמרים בתיקייה של התוכנה כקבצי TXT וLRC. אתה צריך את הLRC. קישור להורדה ישירה - http://www.addict3d.org/putfiletodownload.php?ID=212 אתר הבית של התוכנה - http://www.evillabs.sk/evillyrics/

chebis

New member
אוקיי

בשביל זה צריך קודם להוריד את הוינאמפ , תודה על ההסבר

shay0600

New member
שאלה?

יש את זה לשירים בעברית או רק לשירים באנגלית?

סליידר

New member
אם היו ישראלים שטורחים לעשות קריוקי

בעברית - אז היה
בהזדמנות זאת אני רוצה לשאול אם מישהו מעוניין להתנדב וליצור יחד איתי כאלה. זה מאוד קל, לפעמים אפילו דיי מהנה.

למעלה