כמה שאלות מעניינות לקובי שעלו לי

טיפקסית

New member
כמה שאלות מעניינות לקובי שעלו לי

1. ב"שיר בלחץ",בקטע שאתה ורמי שרים במקביל לקראת סיום השיר [אתה די מראפרפ את המילים ורמי שר את הפזמון שלו],שניכם הוקלטתם במקביל? או שכל אחד הקליט בנפרד ואז חיברתם את זה במחשב? 2. לפעמים אני משמיעה לחברים שלי בצבא את "היה לילה גשום" והם מבקשים ממני להגדיר לאיזה ז'אנר מוזיקה הוא שייך,ואני בעצמי הרבה פעמים לא יודעת להגדיר את הז'אנר המדויק,כי זה לא בדיוק פופ,ולא בדיוק אתני,באיזה ז'אנר מוסיקלי היית מכניס את השיר הזה? 3.באלבום הראשון היה שימוש בלין דראם נכון? 4. מה בעצם היה התפקיד של אבינועם באלבום הראשון,הרי רוב הביטים היו מתוכנתים,ורק מדי פעם השתמשתם בבונגוס,ושמתי לב שיש לו באלבום הזה בערך עשרים קרדיטים מוזרים שונים,למה לא הקלטתם ליין תופים חי והעדפתם להשתמש בסימפולים ודגימות ממוחשבות? 5. ושאלה שקשורה לאתר-אין מצב שאתם תעלו בעתיד לאתר כל מיני קטעי וידאו מהופעות או תמונות מאחורי הקלעים,בחזרות,בהקלטות וכאלו?

3+4

את יכולה להבין בעצמך מה בדיוק קרה שם, זה תופים ממוחשבים ולכן לאבינועם לא היה מה לעשות, אם תשאלי אותי אני חולה על הקרדיטים שהדביקו לו, בייחוד על "קולות של כפר ציורי בדרום מזרח אסיה" בירון זהבי... אגב טיפקס לא היו הראשונים שזה קרה להם, פורטיסחרוף לדוגמה, כשהקליטו את "סיפורים מהקופסא", החליטו להשתמש בתופים מתוכנתים, מה שמאוד עיצבן את המתופף שלהם (ז'אן ז'אק גולדברג, שזה המקום לאחל לו החלמה מהירה) שהתעצבן מזה שלא נותנים לו לנגן אז באחד השירים (חתול מפלצת) נתנו לו לנגן............ על כסא (וזה גם מצוין בקרדיטים ואפשר לשמוע את זה די טוב בשיר). אגב מה עושה אבינועם היום? וחוץ מזה, שימי לב שהשיר היחיד עם תופים הוא שיר שהוקלט לפני שהוא הצטרף ללהקה, שיואב נגר, המתופף המקורי של הלהקה, עוד תופף (העוול כמובן).

טיפקסית

New member
אבינועם היום

ידוע לי שגר בנס ציונה,ולפי מה שידוע לי עדיין ממשיך לעסוק במוזיקה,ולדעתי גם מלמד בעצמו,אבל אני לא סגורה על זה. לקח חלק בכל מיני פרויקטים מוסיקליים בשנים האחרונות. ויואב נגר מתופף ע-נ-ק,חבל שעזב,הפסד ללהקה לדעתי האישית.

צודקק 100% אחי כפרה עליך

תפסיקי להציף את הפורום בשאלות וסיפורים מטומטמים

noy uzrad

New member
וווואייי יא חופרת

אולי תעזבי כבר את קובי ולהקתו? את לא שמה לב שהוא לא עונה לך?! תתבגרי כבר ותחזרי לבסיס

1מאיוש

New member
האמ..

לא שזה הכי קשור.. הערה שולית קטנה.. זה לא "קובי אוז ולהקתו", זו להקת "טיפקס". שהחברים בה: קובי אוז,גל פרמן, דני אברג'ל, רמי יוסיפוב, מאיר עמר, מוטי יוסף ונועם ינקלביץ'... כל אלו מרכיבים את טיפקס.. הם לא נפרדים. זהו.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifוזה היה רגע של טיפקס

באדיבות מאיה. מחר מאיה תהיה פה עם רגע של יוסי אזולאי. <קלינג!> עזבו ההומור שלי מוזר היום

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif אים שום קשר

סליחה שיש לי חוש הומור.

הוד11

New member
דווקא אני הבנתי את הבדיחה

אבל היא לא הייתה המשובחות שלך אהה מתן?

הוד11

New member
לצנזר ומהר

העלבות של חברי הפורום לא יתקבלו כאן זו הודעה האחרונה מהסוג הזה שאני רואה כאן

1מאיוש

New member
הוד פשוט תמחק את ההודעה.

לא צריך להשאיר את זה בכלל בפורום.

כמה תשובות

1) האפשרות השניה 2) אולי טריפ הופ מוקדם, חפשי להקה שנקראת Flash & the pan במיוחד שיר שנקרא waiting for a train 3) דגימות של לין דראם, מכונת תופים אגדית. 4) דגמתי תופים שלו ב"אני ואת" וסידרתי אותם מחדש. לא היה לנו כסף להקליט שום דבר, חברת התקליטים האמינה באלבום של 120 שעות הקלטה בלבד ונאלצנו להסתפק בזה, אני דווקא מרוצה מהפלאסטיות של האלבום הראשון יש בו משהו שלא היה ולא יהיה בישראל. פופ צבעוני ואלקטרוני. 5) תמונות יהיו

טיפקסית

New member
הו קוביל'ה תודה על התשובות

אני אחפש את הלהקה עוד רגע בגוגל [נפלאות הגוגל]. האמת.......לא יודעת אם לגבי הסגנון הייתי מגדירה את זה טריפ הופ,באופן אישי ממליצה לך לשמוע את Trickey , אבל אולי אני אנסה שוב בשמיעה הבאה. ואם אפשר תשימו תמונות מההקלטות והחזרות,תמונות מצחיקות כאלה ברגעים הזויים,בהפסקות הקפה הידועות,אהה כן שימו תמונות שלכם עם בני המשפחה שלכם. אגב השבוע חזרתי להאזין ל"דמעות וים" אחרי כמעט שנה!@ שלא נגעתי בו,ואני כל פעם מגלה איזה אלבום משובח הוא. תגיד שאלה לי-יש סיכוי שיעקב גלעד יחזור לעבוד אתכם? קיצר-תודה על התשובות

למעלה