כמה שאלות נוסטלגיה..

Smash my face

New member
כמה שאלות נוסטלגיה..

זוכרים את תאודור החמור?? אחח איזה יישן.. אתם ידועים אולי איך קוראים לסדרה במקור? האם היא בכלל משודרת ככה מדי פעם בשידורים חוזרים? ועוד שאלה על הילד עם הכלב הצהוב "אלף אמריקות.." או משו כזה,ומה השם המקורי של הסידרה *באנגלית*?? ואם כבר אני כאן.. איזה חתיך מייטי מקס
הייתי כ"כ דלוקה לעיו שהייתי קטנה חח
*מייטי מקס סגידה* ומה המקור של טוב טוב הגמד ואיך קוראים לסידרה באנגלית\פינית\קאווקזית א לוידעת מה חח טוב להיזכר בתוכניות ישנות,במיוחד שאני עוד מעט מתגייסת ועולים לי לאחרונה הרבה זכרונות חח
הייתה תקופה.. עכשיו התוכניות שמשודרות לילדים זוועה.. אין כמו התוכניות של פעם,צריך להראות אותם לדור של היום..

porky169

New member
תשובה../images/Emo134.gif

לסדרה עם הכלב הצהוב קוראים 1001 אמריקות ונראה לי שבאנגלית קוראים לה 1001 americas למידע נוסף כנסי לעולם המצויירים: http://cartoon.irc.co.il בקשר למייטי מקס הידעתם שהמדובב שלו זהו השחקן שמשחק את נתן מהפיג'מות? לטוב טוב הגמד קוראים באנגלית david the gnome

עדיץ

New member
גם לי יש שאלה....

איפשהו בשנות ה 90 שודרה סדרה אמריקאית בערוץ 3 (המשפחה
), בסדרה היום 4 אחיות בבי"ח שגם גרו ביחד.. ואני זוכרת שלאחת מהן קראו מייגן. אם אני לא טועה קראו לזה אחיות אבל עשיתי חיפוש בכל מקום אפשרי ואני פשוט לא מוצאת... אשמח אם תעזרו לי.. אני רוצה לדעת את השם של הסדרה באנגלית.

למעלה