כמה שאלות נוספות (צפון איטליה עם ילדים)

כמה שאלות נוספות (צפון איטליה עם ילדים)

הטיול מתקרב ויש לי עוד כמה שאלות:
1. הבנים (אבא ובן ה8) קנו כרטיסים לדרבי בסן סירו. עדיין לא ידוע מתי הוא, אבל יהיה באמצע הטיול כשאנחנו לנים בחווה באזור הגרדלנד.
איך כדאי להם לנסוע ברכבת או ברכב? כמה מסובך זה ברכבת (בהנחה שמגיעים לתחנה ברכב ומשאירים אותו שם).
2. הטיסה בחזרה ב7:00 בבוקר, האם יש מלון בקרבת שדה"ת מלאפנזה שמספק גם הסעה מוקדם בבוקר (אופציה נוספת ויקרה היא מלון moxy שנמצא מול טרנימל 2)
3. גרדלנד- אני מבינה שעדיף לא להגיע בסופ"ש, האם הדרך הכי זולה היא לרכוש כרטיסים באתר (ב 30 ארו)?
תודה!

צפון איטליה עם ילדים

. הבנים (אבא ובן ה8) קנו כרטיסים לדרבי בסן סירו. עדיין לא ידוע מתי הוא, אבל יהיה באמצע הטיול כשאנחנו לנים בחווה באזור הגרדלנד.
איך כדאי להם לנסוע ברכבת או ברכב? כמה מסובך זה ברכבת (בהנחה שמגיעים לתחנה ברכב ומשאירים אותו שם).
אני הייתי נוסע ברכב. גם מכיוון שהאיצטדיון לא בדיוק במרכז וגם כי הרכבות בלילה מאוחר הולכות ומתמעטות וגם כי מוניות מהמגרש לתחנת הרכבת לא יהיה פשוט לקחת. בקיצור - רכב !!
2. הטיסה בחזרה ב7:00 בבוקר, האם יש מלון בקרבת שדה"ת מלאפנזה שמספק גם הסעה מוקדם בבוקר (אופציה נוספת ויקרה היא מלון moxy שנמצא מול טרנימל 2)
נסי את מלון נובוטל. או הכי פשוט שרתון בשדה עצמו., רק שהוא קצת יקר.
3. גרדלנד- אני מבינה שעדיף לא להגיע בסופ"ש, האם הדרך הכי זולה היא לרכוש כרטיסים באתר (ב 30 ארו)? חיובי, באתר. וחיובי, לא בסופש.
תודה!

למעלה