כמה שאלות -נותחתי השבוע

ronbela

New member
כמה שאלות -נותחתי השבוע

שלום לכם
אני נותחתי ביום שלישי בבית חולים השרון ואתמול חזרתי הבייתה.
הלך לי דיי טוב הניתוח- התעוששתי מהר.
יש לי אבל כמה שאלות אליכם..

1) נתנו לי את ה"משימה" של לשתות 10 כוסות נוזל ביום , או 3 בקבוקי מים קטנים ואני מוצא את זה כדיי בלתי אפשרי.
אמרו לי לשתות בעמידה ולחכות רבע שעה בין שלוק לשלוק ואני למעשה היום שתיתי בקושי בקבוק וחצי... אני ממש לא רואה מצב שבוא אני שותה 3 בקבוקים... אולי אני מגזים ושותה ליגימות קטנות מידי או שמחכה יותר מידי זמן??

2) שהשתחררתי לא היו לי כאבים אבל שהוציאו את הנקז התחילו לי כאבים. מישהו יודע כמה זמן לוקח בערך לכאב הזה לעבור?

3) למישהו יש תחליף לאופטלגין הנוזלי? זה ממש ממש מגעיל....

זה מה שאני חושב עכשיו -אם יהיה עוד אני אכתוב...

יעל י

New member
עונה קצת...

לגבי מים - לאט לאט זה יבוא הליטר וחצי. אי כמעט חודשיים אחרי ויש ימים שלא מצליחה לשות.נסי להמתיק קצת את המים עם תרכיז דיאט.
לגבי אופטלגין - כל תחליף הוא מגעיל.בכ אופן נדמה לי שיש אדויל בנוזל.
בהצלחה והרבה סבלנות

אבשלום68

New member
שתיה

בהתחלה צריך לחכות בין שלוק לשלוק.
אחרי ים יומיים זה ירד יתר בקלות, גם השלוקים יהיו גדולים יותר וגם ההפסקה בינם תקטן

ליבי3617

New member
תשובות

1. כדאי לשתות לאט. אני מצאתי שנוזלים בטמפרטורת החדר נוחים לי יותר מנוזלים חמימים או קרים. לא מבינה כל כך את הסיפור של שתיה בעמידה למען האמת...
קרטיב שווה כוס שתייה אז כדאי לנסות גם בכיוון הזה (אבל לא רק)

2. יכול להיות שכשהשתחררת עדיין היית עם משככים מבית החולים. אין שום בעיה לקחת משככים עכשיו לקצת זמן עד שהחור ייסגר והכאב יעבור.

3. לא ידוע לי על תחליף לאופטלגין נוזלי בשלב שלך (חוץ מנרות וולטרן). אתה חייב לקחת את המשכך בנוזל כי אין אפשרות לבלוע כדורים כרגע.

למעלה