כמה שאלות ספיידי...

The Flash

New member
כמה שאלות ספיידי...

1. ראיתי את כל הסדרה המצויירת ולמי שראה - מה שקרה בסוף עם הקארנג´-ספיידר ובן ריילי וששת הספיידרמן, באמת קרה בקומיקס? 2.לאחרונה קראתי חוברת שבה מופיע ספיידרמן רשע כזה עם שיניים מחודדות ו3 זוגות ידים...וזאת הייתה הפעם הראשונה שספיידי פגש אותו והוא תקף את ספיידי מישהו יכול אולי להגיד לי מי זה?? 3. שמתם לב שמראו של פיטר פארקר משתנה בכל חוברת בכל צייר אחר? נגיד לוולברין, כייבל, ירלופ, והרבה דמויות מרוול אחרות(רובם אני מניח) יש תווי פנים ברורים והם נראים פחות או יותר אותו הדבר עם ציירים אחרים, אבל פיטר פארקר ממש לא הא?

ben kanobi

New member
בקשר ל-3

אל תשכח שלוורורין וקייבל יש מראה מאוד מוגדר אבל פיטר פרקר הוא בחור רגיל לגמרי ולכן המראה שלו מושפע מהצייר

illustrator

New member
לגבי 2

היתה פעם מיני סדרה בשם Infinity War שהכילה (פחות או יותר) את כל הגיבורים מהיקום של מארוול ולכל אחד עשו כפיל רשע. מה שראית זה הכפיל (בערך) של ספיידי.

watcher

New member
לא ממש

מבחינת מחיר, היא כמו שאר החוברות מהתקופה, אין בה משהו מיוחד. בתור קריאה, היא מהנה (שמבחינתי זה מספיק). אם תרצה עוד חוברות מהתקופה, תודיע לי

Vixen_June

New member
על 3

כבר ענו לך, רק רציתי להעיר שהכי אהבתי את איך שהומברטו ראמוס צייר את פפ... אני בכלל מאוד מאוד אוהבת את הציורים שלו! שמתי לב לדבר דומה עם גאמביט...

The Crusader

New member
טוב אני אענה לך על אחד

בסוף פיטר המקורי הצליח לחדור לליבו של פיטר ששועבד לקרנג´ בעזרת דודו שחי ביקום הספציפי הזה ושכנע אותו לא להרוג את כולם חחח ובסוף הפיטר המטורלל עם הקרנג´ התאבד וכך שקפץ עם הפצצה נדמה לי למערבולת כמו חור שחור וכך הציל את כולם אחר כך פיטר שוגר ליקום שלנו ושם פגש את סטן לי והיה מצחיק ואז הזקנה (גברת קורים) אמרה שהיא תשלח אותו ליקום שמרי ג´יין נמצאת בו ואז נגמר הפרק והסדרה עכשיו.... ההמשך הישיר לזה לפי מה שהבנתי זה הסדרה שיש בפוקס קידס ספיידרמן אנלימיטד משהו כזה שזה חרא של סדרה אבל זה מה שיש... לנו חחחח

baba shanti

New member
לשאלת flash על ספיידי

כן זה כן קרה בקומיקס בנוגע לבן ריילי ולקארנג´ספיידי בנוגע לששת האחרים לא בדיוק יש כמה אחרים אחד מהעתיד אחד מהנגטיב זון אבל יש כמה שהם רק תחפושות שלו למרות שהשאר שהם כן הם רק שיבוטים גנטיים שלו כמו בן ריילי אך לא כולם!!! זה שיבוט של ספיידי שעבר מוטצייה חזקה כמו בסדרה שספיידי האורגינל ניהיה עכביש ענק עם 6 ידיים ו-6 עיניים כן...וזה היופי משנים אותו כל פעם יש את הבסיס [של החנון] אך משנים אותו כל אחד לפי איך שהוא רואה את פיטר למרות שיש גם הרבה זרמים בספיידי כמו אולטימט שחוזר אחורה ואמייזינג שהוא יותר מבוגר ובפיטר שהוא באמצע מקווה שעניתי לך על מה שרצית. אייל

למעלה