כמה שאלות על אייריבר H10

OrrKislev

New member
כמה שאלות על אייריבר H10

א. האם ניתן למצוא באינטרנט תוכנות שונות שאפשר להתקין עליו, תוספים, סקינים, או כאלה? אחרי הכל, כל גאון מחשבים יכול לכתוב firmware או software למכשיר הזה... ב. בתצוגת התמונות - מהו הגודל האידיאלי של התמונות בשביל לראות את האיכול המירבית. הבנתי שהבעיה של המכשיר בתמונות היא כשהוא מקבל תמונה גדולה או קטנה, והוא צריך לשנות את התמונה, והוא עושה את זה ממש לא טוב, אז מהו הגודל (בפיקסלים) שהמכשיר הכי אוהב? ג. הבנתי שאפשר להפוך את מציג התמונות לנגן סרטים, איפה ניתן למצוא את התוסף המגניב הזה? ד. אפשר לסדר את העברית? נכון לעכשיו הוא כן מציג עברית (יש לו אפילו פונט שנראה די טוב) אבל הפוך - ךופה לבא. ה. אפשר לסדר פלייליסטס בתיקיות? יש לי המון פלייליסטס, והייתי רוצה לסדרן בתיקיות, ליתר נוחיות... ו. אפשר להחליף "פאנל"? כלומר, קניתי מכשיר בצבע בורדו, כי זה מה שהיה להם, אבל הייתי רוצה שחור או לבן, ניתן לעשות זאת? תודה רבה מראש. באהבה. אור.

יאיר B

New member
טוב, אז ככה:

א. אני לא מכיר תוכנות כאלו. אם אתה מתעקש, תנסה במיסטיקריבר. אני חייב לציין שיש מצב שתוספים כאלו יבטלו את האחריות של המכשיר (שינוי של FW פוגע באחריות על המכשיר). ב. אין לי שמץ של מושג. מהניסיונות המעטים שעשיתי עם תמונות, התברר שניתן לראות על המכשיר תמונות בכל גודל. אני לא חושב שה פיצ'ר מאוד שימושי (בהתחשב במסך הקטן...). ג. להפוך את מציג התמונות למציג סרטים - זו פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה. גם מזה אל תתלהב יותר מדי (אם זה בכלל אפשרי): ב-H300 מדובר על המרה של הסרט לשיטה של הנגן, הסרט עד 60 דקות ואיכות הצפיה לא משהו (גם מסך קטן - ב-H10 המסך יותר קטן מה-H300, וגם הפריימים לשניה מאוד נמוכים). ד. כרגע יש רק עברית הפוכה. זה תלוי באיריבר העולמית, אם הם יסכימו להוצאי עידכון FW שיסדר את העברית. אין פתרון אחר לבעיה כרגע (חוץ משימוש בהפוך על הפוך). ה. לא בטוח שאני מבין מה הכוונה. אם אתה רוצה ששירים יהיו בתיקיות (כמו בחלונות) - אתה יכול לעשות את זה כל הנגן, אבל אז תצטרך להשתמש באופציית ה-BROWSER שלו (אפשרות ה-MUSIC עובדת רק כאשר מעבירים שירים עם התוכנה איריבר +). ו. נגן זה לא טלפון של נוקיה. אי אפשר להחליף פאנל - מה שקנית זה מה שיש (לא רק את הפאנל צריך להחליף, אלא גם את הסוללה...). גם אם תמצא מישהו שיסכים להחליף לך את הפאנל - זה יבטל את האחריות על המכשיר (החלפת הפאנל כרוכה בפירוק כל המכשיר והעברת הביפנוכו שלו לפאנל חדש).

OrrKislev

New member
תודה רבה

התשובות שלך לא הכי משמחות אותי... :) אבל בכל זאת - כל הדברים האלה הם שטויות, העיקר המוזיקה. אה,כן, ובדיוק עכשיו קראתי קצת במאמרים וכאלה, וראיתי שאפשר לשים מילים של שירים, אפשר לעשות את זה באייריבר? והדבר שבעצם שכחתי לשאול, שהוא הכי חשוב לי - האם גם לכם המכשיר נתקע שמעבירים אליו שירים. הוא אומר שהוא עסוק, ואז הוא נשאר עסוק, נורא קשה לו. אני לא משתמש בתוכנה, דרכה זה בכלל לא עובד. אני גורר ידנית את השירים, ורק 4 בכל פעם, הפסקה של שניה, ואז שוב 4 שירים. אחרת הוא נתקע, וצריך לנתק אותו, להוציא לו את הבטריה (כי הוא נכבה סתם ככה), ואז לנסות שוב... זה לא כזה דבר נורא, כבר עשיתי את זה המון ושמתי כבר כמעט 2 ג'יגה, אבל בכל זאת...

יאיר B

New member
איריבר (לפחות H10) לא תומך בתכונת

ליריקס. אז אי אפשר לשים מילים של שירים. אתה יכול לשים מילים באופציית ה-TEXT (ורק באנגלית) אבל המילים לא יזוזו עם השיר. מה שאתה מספר על התקיעות, לא נשמע טוב. המכשיר לא אמור להיתקע ולהוציא סוללות זה לא פיתרון. חכה עוד קצת, אולי בערב יכנס bitonano ואולי הוא ידע משהוא על זה.

OniOn Of a dOwn

New member
ואם מעבירים אותו למחשב שתומך בעברית

אחר כך? חוזר לעברית או שממשיך בסינית?

maorp3

New member
לי יש שחור

אם אתה רוצה להחליף אני מוכן גם שלי חדש

למעלה