כמה שאלות על בואה

כמה שאלות על בואה

הי תגידו איפה אני יכול ליקרוא על נחשיי הבואה והם יכולים ליחיות עם כרכן תירס באותו טרריום??? תודה

מאמרים

לא מומלץ להחזיק מינים שונים של נחשים ביחד באותו הטרריום, ובמיוחד לא מינים שעלולים למעוך אחד את השני.

woma

New member
לא ראיתי עדיין כרכן שמחץ בואה ../images/Emo13.gif

היטלבטות

היי אני רוצה ליקנות בואה ראיתי תמונה שלה ונידלקתי אבל קראתי קצת עליה וניבהלתי קצת ניראה לי דיי מסובך לגדל כזה נחש אין לי יותר מידיי ניסיון בנחשים יש לי רק כרכן תירס שלג שהוא אצלי בסך הכול חצי שנה אז מה אתם אומרים שאני ילך על זה??? גם אין לי יותר מידיי כסף לציוד אני יכול להביא בואה ב 500 שקל אבל במה שקראתי צריך שם ציוד כזה שאני אפילו לא יודע מה הוא אז בקיצור מה אתם אומרים???

חכה עם זה

כדאי מאוד שתדע מה הציוד עליו מדברים כי אתה צריך אותו גם לכרכן תירס שלך. אל "תלך" על שום חיה לפני שאתה קורא טוב טוב על התנאים להם היא זקוקה, ואתה יודע שיש באמצעותך לספק לה אותם.

אז רגע

אתה בעצם אומר שאני צריך רק לילמוד על התנאים שהנחש צריך בכלוב כי לפי מה שקראתי הבואה צריך כל מיניי אמצעי חימום מוזרים כאלה מנורת uva/uvb אני יודע אצלי לכרכן יש מנורת חימום רגילה קערה של מים מצע וזהוא אבל בגדול חוץ מלילמוד על מה שהוא צריך בטרריום אין לי מה ליצבור ניסיון עם נחשים ליפניי שאני עובר לגדל כזה נחש???

naja

New member
לא צריך את הנורות האלה.

מה שכן צריך זה טרריום מספיק גדול ,כלי מים גדול, והכי חשוב-אמצעי חימום יעיל שיתן לבואה שלך את הטמפרטורה הרצויה. כל הדברים האלה עולים כסף ואם יש לך תקציב רק לנחש אז עדיף שתחכה ולא תרכוש נחש שאתה לא יכול לתת לו תנאים מתאימים.

למעלה