כמה שאלות על בכי ופינוקים

batzush

New member
כמה שאלות על בכי ופינוקים

האם עומר שהוא בן כמעט 5 חודשים בוכה מפינוק לפעמים? אני אתן דוגמא , עומר לפעמים בוכה ונרגע רק בידיים , אין לו קקי והוא נקי ושבע , ורק כשמרימים אותו הוא נרגע. אני יכול לקבל לחלוטין את זה שהוא רוצה צומי לפעמים , אבל חראם על הגב שלנו שצריך מנוחה מדי פעם , ועוד דוגמא , לפתע הוא התחיל להתעורר סתם בלי לרצות לאכול וסתם יש לו חשק לשחק או להסביר לנו כל מיני דברים בשעות מטורפות 2-3 בלילה. זה גורם לי לריבים איומים וקשים עם אשתי כי אני אומר שלא נורא מקסימום הוא יבכה קצת במיטה וירדם , והיא ישר רצה אליו בקטע של אולי יש לו משהו וצריך להתעסק איתו . מה עושים?

ronnm

New member
לפי כל דעת המומחים והספרים

בשנה הראשונה של התינוק צריך לספק לו את כל צרכיו, בינהם הצורך במגע וחום. בספרים שקראתי מצטטים מחקרים שמראים שהצורך במגע וחום הוא יותר מפינוק, הוא צורך קיומי והתפתחותי חשוב ואם ככה תראו את זה זה יקל עליכם ועל סבלכם. אנחנו מנסים להיות איתו עלינו בכל רגע אפשרי. כשמתעייפים שמים אותו בעריסה ומקווים שיתן לנו לנוח...

aviah

New member
טוב, אל תעשו ממנו מפלצת

שמזניחה את הילד שלה...

schlomitsmile

Member
מנהל
באמת חראם על הגב שלכם (ושלנו ושל מי לא?) אולי כדאי לפצוח במסאז' זה לזו לזה? ../images/Emo13.gif הצורך במגע וחום אנושי, הצורך בבטחון, הם צרכים קיומיים לא פחות מאוכל. קראתי פעם שנמצא שפגים שנשארו כל הזמן באינקובטור, התפתחו יפה פחות, מאלה שהוצאו ממנו לחיבוק. יש אפילו עמותה (נדמה לי ששמה 'חיבוק ראשון') ששולחת מתנדבים לבתי יולדות, שיחבקו תינוקות שננטשו שם. מדובר בתינוקות בני כמה חודשים. זה נכון אגב בכל גיל, אבל בינקות פי כמה.

aviah

New member
היטבת לסכם בעצמך :)

הפשרה בין שתי הגישות - שלך ושל אישתך - תשקף את הדעה שלכם בעניין הילד, ולא איזו אמת אבסולוטית. תכלס הילד מטופל היטב ולא חלילה מוזנח. השאלה האם לרוץ אליו ולקחת אותו בידים מתי שהוא רוצה היא השאלה מהו הדבר הנכון לכם כהורים ולא מה נכון לילד. מה שאנחנו עשינו זה להגיד לו - במילים - "אתה יבש ושבע ועייף וצריך לישון וכבר היית קצת בידיים. אבל גם אבא רוצה לישון, אז קדימה לעצום עיניים ולהירדם".

תרגי את האישה , ותסביר לה

שלא כל פעם שהוא מתעורר אז יש לו משהו :) .. לא לשכוח שהתינוק פוקח עיניו לאט לאט לעולם , כל יום זה משהו חדש בשבילו , המערכות שלו מתפתחות , הצורך שלו להיות מעורב יותר גדל איתו גם , וכמו שאמרו למעלה , בשנה הראשונה הילד צריך המון צומי , חום ואהבה ... זה שוחק אבל זה משתלם אחר כך , הילד יודע להחזיר אהבה כשהוא יכול .. מה לעשות שלהיות הורים זה לא פיקניק :))

Master Stav

New member
קצת תשובות ...שלי

כן יש בכי של פינוק לתינוק כבר מגיל 4 חודשים מה יש ? הוא התינוק והוא זכאי למנת הפינוק שלו ... לגבי הגב ....הנה הצעה שתתרום לו רבות וגם לכם ... פושים בסלון שמיכת פוך ...שמים אותו על הבטן ושוכבים על הצד כך לידו ... מדברים אליו משחקים איתו .... 1. זה יתרום לבטחון שלו 2. זה יתרום למוטוריקה של 3. זה יתרום לכם לא לכאבי גב וכן למנוחה .... לגבי שעות מטורפות בלילה .... אין מה לעשות לפעמים צריכים גם אם תינוקות למתוח את הקו לשאיר אותו במיטה לשנות לו תנוחה, אני גיליתי שתום אוהב שהופכים אותו אל הצד בלילה .... ולגבי האישה .... זה ילד ראשון נכון ....יש לי משהו "ירגיע אותך" רק בילד השלישי הן מפסיקות לרוץ ....

למעלה