מJחם הניק החדש
New member
כמה שאלות על בצק פילו
שאלה ראשונה:
במדיה ואני רוצה להכין מאפה מ2-3 דפים ולא מכל הכמות שיש לי בבצק(חצי קילו)
איך אני יכול להוציא רק את אותם הדפים בלי להפשיר את כל העסק, להוציא את הדפים שאני צריך, ואז להקפיא שוב את השאר?!
2. איך עדיף יותר לעבוד עם הבצק, האם למרוח תרסיס שמן או שאפר פשוט למרוח אותו עם מברשת? או שאפשר עם חלמון ביצה.
3. כמה מעלות ודקות כדאי להמתין עד שהמאפה יהיה מוכן מנסיונכם?
זה בצק פילו קפוא של זוגלובק סטנדרט
תודה לעוזרים
שאלה ראשונה:
במדיה ואני רוצה להכין מאפה מ2-3 דפים ולא מכל הכמות שיש לי בבצק(חצי קילו)
איך אני יכול להוציא רק את אותם הדפים בלי להפשיר את כל העסק, להוציא את הדפים שאני צריך, ואז להקפיא שוב את השאר?!
2. איך עדיף יותר לעבוד עם הבצק, האם למרוח תרסיס שמן או שאפר פשוט למרוח אותו עם מברשת? או שאפשר עם חלמון ביצה.
3. כמה מעלות ודקות כדאי להמתין עד שהמאפה יהיה מוכן מנסיונכם?
זה בצק פילו קפוא של זוגלובק סטנדרט
תודה לעוזרים