כמה שאלות על הוולאטה

צחי נ

New member
כמה שאלות על הוולאטה

1. מה קרה לליברטי סיגרוס, על הנייר היתה אמורה להיות קבוצה מעולה בנגד השעון (אונסה לשעבר )האם מלחמות אגו הכריעו ,מי המוביל שלהם (על הנייר רוברטו הרס אבל לא בטוח שאיגור ... גלדאנו אמר את המילה האחרונה ) 2.מי המוביל של של הדוורים האם לנדיס או בהתאם להתפתחיות במרוץ (אולי אחד הספרדים )זה בכל זאת מרוץ ספרדי 3. מה המצב של בלוקי באיזה כושר הוא הגיע 4.מי מהמר על ניצחון איטלקי (קונגו ) 5. ואיפה יאיר בן עמי ,תחזירו אותו לפה ומהר

ניסיון לתשובות...

1) גם אני ציפיתי מהם להרבה יותר, אבל כנראה שליברטי זה לא אונסה בשם אחר. אני לא יודע איך קרה מצב שקבוצה של סאייז כל כך לא מסודרת ומאורגנת, אבל למען האמת (למרות שאתמול הימרתי עליהם) גם בטור הם נכשלו בגדול. כנראה שזה לוקח יותר מעונה כדי לבנות תיאום בין רוכבים של קבוצה. והמוביל של ליברטי הוא הראס, איתו הם יזכו בתהילה, ואיתו הם גם יתרסקו. 2) נראה לי שלא הוגדר להם מוביל רשמי עדיין, וזה יהיה בהתאם להתפתחויות. אנחנו לא יודעים מה הכושר של באלטרן (המוביל המשותף של פוסטל). אני חושב שלנדיס יכול ללבוש את הזהובה הרבה זמן, לפחות עד ההרים. צריך לזכור שהוא שען מצוין (אני צריך לבדוק את זה, אבל נראה לי שמבין כל הרוכבים בוואלטה, הוא סיים הכי גבוה בנג"ש בטור). 3) בלוקי, התעלומה הגדולה של הוואלטה. אף אחד לא יודע באיזה כושר הוא באמת נמצא בו, אני לא מאמין שהוא יסיים את הוואלטה. 4) קונאגו הצהיר שהוא פורש אחרי שבועיים מהוואלטה, וחוזר הביתה לורונה, להתכונן לאליפות העולם. השאלה היא האם הוא יפרוש גם אם הוא יהיה המוביל של הוואלטה?

למעלה