כמה שאלות על ה- H10

yuDa398

New member
כמה שאלות על ה- H10

שלום, יש לי כמה שאלות. מקווה שתענו לי... 1. מהי הרזולוציה של המסך? (מישהו יודע בבירור?) 2. האם הגודל והמשקל של דגם 6Gb זהים לגודל והמשקל של דגם 5Gb? 3. איפה אפשר לקנות בארץ את משדר הרדיו שיש באתר העולמי פה http://iriver.com/html/product/prac_product.asp?pidx=63 וכמה הוא עולה בערך? 4. איזה צבע הייתם ממליצים לי? איזה צבע הכי מחמיא למכשיר? (אני מתלבט בעיקר בין הלבן לאפור) ראיתי את הדגם גם בלבן וגם באפור. וכשראיתי אותו באפור הוא נראה ממש יותר קטן מהלבן. יכול להית שהצבע האפור מקטין אותו או נותן אשליה של גודל קטן? תודה!

bitonano

New member
תשובות

1. אהה? 2. זהה לגמרי גם המשקל. 3. למה? תקנה קלטת ע חיבור יותר פשוט וזה יכול להיות קליטה מחורבנת. 4. לי יש אפור, לא ידעתי שיש לבן... 5. לא כולם בגודל זהה.

meidos

New member
קנה כחול.

הלבן מזוויע, לאנשים אין טעם בגרוש, יש כמה נגנים שנראים רע מאוד, הריו קרבון, הh10 הלבן-כסןף, ויש עוד. האפור דיי יפה, אבל הכחול יותר. לבן=חרא.

meidos

New member
חרא לבן- פירוט

יש כלבים, שאחרי שהקקה שלהם מתייבש הוא הופך ללבן. דבר שני, הלבן הוא מכוער, וכן, הוא קקי!

TheRealDeal

New member
חח תודה על ההסבר

H10 זה בכלל מכשיר מכוער... אבל אם אנשים מחפשים את התמורה הכי טובה לכסף.. שיתפשרו על העיצוב ^.^

weird dust

New member
הוא דווקא זכה בתחרויות עיצוב

מסתבר שלא רק האייפוד נחשב יפה.

TheRealDeal

New member
נחמד שיש תחרויות כאלה..

(כל מה שנכתב פה זה דעתי, ודעתי בלבד.. אתם יכולים להתווכח כמו שאתם אוהבים אבל זה לא ייתן לכם כלום) לH10 יש עיצוב מכוער, מין ניסיון עלוב לחקות את האייפוד אבל השאירו אותו כמו שהוא בגלל זכויות יוצרים.. מסתבר שלשופטים יש טעם של עז, ולא לי.. אני אולי אעריך את החברות ואת הנגנים יותר כשהן יתחילו להיות טיפה יותר מקוריים.. להתחיל מהשמות (iRiver, iAudio) ועד לעיצוב (לאייאודיו יש עיצוב מקורי, פשוט השם לא מקורי..), שיקחו דוגמא מקריאייטיב.. זן מיקרו אולי מכוער, אבל הרבה יותר מקורי.. (תזכורת) זו דעתי בלבד.. בלה בלה..

meidos

New member
תגיד משתגיד

אבל עיזים זה אחלה עם (ידע כללי, לעז יש איי קיו ממוצע של 3!)

weird dust

New member
באמת?

טוב לדעת. לתפוח אדמה יש יותר כרומוזמים מבן אדם

meidos

New member
כן..

ולסרטן כנר יש 254 כרומומים (למדתי על זה רק השנה

TheRealDeal

New member
חח תודה על ההסבר..

והH10 בכלל מכשיר מכוער בטירוף.. אבל אם אנשים מחפשים את כל הפיצ'רים האלה, שיתפשרו..

TheRealDeal

New member
ואני אומר לך שהמכשיר מכוער

מה, לי אסור להביע דעה? מה הקשר לטיפש? בעע חוץ מזה, H10 זה מכשיר מכוער!!

meidos

New member
אם אתה חושב ככה

אז יש לך טעם של עז, זה שאתה לא אוהב ת'עיצוב ל ה- h10' מילא. אבל לחשוב שהקרבון יפה? ונקנח במשל בעל מוסר השכל: פעם היתה לי עז, שנתתי לה לבחור לי את הווילונות לדירה, היה לה טעם מצויין, בעיקר בתור שווארמה. מסכנה לעיזים יש טעם יותר טוב מלך!

TheRealDeal

New member
איזה שטויות... מה הקטע??...........

ואיזה טעם יש לך אם אתה חושב שהH10 יפה...? באיזשהו צבע..? והקרבון יפה דווקא, אז טעם של עז או לא, תמיד חוזרים למשפט הנכון והידוע 'על טעם ועל ריח אין להתווכח'.. אנא הפסק לקדוח לי במוח ברגע זה, כדי שלא נעשה מהדיון הזה משהו לא נחמד..

למעלה