1. אפשר שהשעון יהיה בפורמט 24? 2. כשאני גולל רשימה למעלה, הוא מגיע מהראשון לאחרון. אפשר לבטל את זה? 3. בתוכנה iriver plus מוצגים לי חלק מהשירים עם סימן קריאה בצד שמאל. מה זה? תודה רבה.
חלק מהאלבומים מופיעים לי פעמיים. בדקתי, ואין שום הבדל בכתב. איתחלתי את המכשיר וזה לא עזר. עוד בעיה (שבינתיים אחרי איתחול היא נפתרה) זה שכשעובר שיר מופיע השם שיר שהיה לפניו. מישהו נתקל בבעיות האלה?
1. מה זה נקרא טוב? בפורמט של 12 שעות או 24? אני לא מוצא דרך להעביר אותו לפורמט של 24. 2. קצת מעצבן אותי לפעמים שזה קופץ מהראשון לאחרון, לא יותר מידי קריטי. 3. תודה
1. אני לא מצאתי אפשרות של פורמט 24 שעות. זה כזה משנה? 2. גם לזה לא מצאתי אפשרות שינוי. כנראה שהמפתחים חשבו שזה יותר נוח. אתה יכול להציע לחברה בטופס משוב (מאתר איריבר) ואולי הם יוסיפו את האפשרויות בעידכון הבא (אבל אל תצפה ליותר מדיי - זה לא תוכנת קוד פתוח!).