כמה שאלות על ה-H320

לינקי

New member
כמה שאלות על ה-H320 ../images/Emo42.gif

קודם כל בטח יש פה כמה אנשים שזוכרים שהבטחתי שאני לא ישאל עוד שאלות על ה-H320, אבל מכיוון שאני קונה אותו עוד חודש וכל שניה שאני במחשב אני "חוקר" עליו עולות לי עוד מלא שאלות... אז אלה השאלות להפעם: 1.יש כל מיני תמונות שבהם רואים את הנגן במצב תפריט ויש שם "מוזיקה" "הקלטות" וכו' אבל יש גם "וידאו" מה שאני לא רואה ברוב התמונות. מישהו מכון להסביר לי למה לפעמים יש וידאו או אין?? 2.אם אני לא משתמש במסד נתונים אני יוכל להשתמש בקבצים שונים שהם לא MP3כמו WMA? 3. כמה זמן לוקח לשיר לעבור (שמעתי שזה לוקח לפעמים 15 שניות...) 4. יש מצב שהחיבורי USB במחשב שלי הם לא תומכים ב-USB2? כי שאח שלי מחבר את ה-H10 שלו למחשב אז יש הודעה שכתוב בה שאפשר להשתמש ביותר מהירות או משהו כזה... 5. יש מצב שאפשר לראות שם של שיר בעברית? בתודה, עדן

weird dust

New member
תשובות

1) אין וידאו, זה נימצא בתוך האודיו הקטע של הוידאו. (להזכיר שאני לא אוהב וידאו בנגן?) 2) כן בטח שניתן, זה בסך הכל נותן לך סדר אחר, זה לוקח את השירים ומסדר אותו במעיין טבלה מסויימת כזאת (זה לא ניראה ככה בסופו של דבר). 3) לשיר לעבור לוקח 2 שניות, זה הזמן הקבוע בחוק. יש חוק בעולם גם לזה, ההפרש בין שיר לשיר חייב להיות 2 שניות. ד"א ככה מזהה המערכת שלך את המספר שירים והכל - אם באמצע שיר יהיה שקט 2 שניות זה יפריד לו את הקובץ. 4) לא הבנתי, אבל יש מצב שיש לך USB 1.1 ואז הנגן יכול להיות מהיר יותר.

לינקי

New member
בקשר לוידאו

הנה תמונה שתוכיח כי יש אפשרות של וידאו בתפריט. בקשר לעברית כבר הסתדרתי.. ועוד 2 שאלות: 1. הפדים לאוזניות שמקבלים הם בצבע אדום או שחור? 2. האוזניות הם מהסוג הזה שאוזניה ימין יותר ארוכה משמאל?

weird dust

New member
אצליואצל שאר מי שאני מכיר

זה לא ככה! בכל מיקרה גם אני התפלאתי וככה זה. יכול להיות שהגירסה סינית, אותה לא ניסיתי וככה זה שם. האוזניות בצבע שחור וגם הפד. זה אוזניות מאחורי העורף אז כן יש הבדל גדלים.

stardust19

New member
זה הגרסה הסינית- אין אותה בארץ

והאזניות הן עורפיות, אז כן הערוץ הימני יותר ארוך מהשמאלי

לינקי

New member
איזה באסה

רציתי פדים אדומים -> קיבלתי פדים שחורים. רציתי אוזניות בגדלים נורמלים -> קילתי אוזניות שעברו ניתוח לשינוי אורך. גם רציתי MX400 אבל הבנתי שמדובר ב-MX300. בקיצר מבחינת אוזניות התבאסתי, אבל ראיתי בגלריות פדים אדומים עם ה-H320. מאיפה יש אותם?

weird dust

New member
היום קניתי 6 פדים ב8 שקל

2 אדומים, 2 כחולים, 2 שחורים. יש ברשתות אייס וקרביץ למיטב ידיעתי.

stardust19

New member
סתם שאלה- מה כל כך מיוחד בפדים?

אני לא משתמש בפדים בכלל, ועד כמה שאני זוכר את עצמי לא השתמשתי אף פעם...אם כבר חסוך לעצמך קצת כסף ותקנה אוזניות יותר טובות או כאלה שמתאימות לך

weird dust

New member
8 שקל זה קישוט מצויין

וב8 שקל לא קונים הרבה דברים מאוזניות. אוזניות זה לפחות 300 שקל לדעתי.

לינקי

New member
300 ש"ח = SENNHEISER PMX-60

נראות לי אוזנים אחלה חוץ מזה שאי אפשר לשמוש איתם ששוכבים על המיטה... אבל תן לי קודם לקנות את הנגן אחרי זה נדבר על אוזניות

weird dust

New member
יש להם מחירים בשמיים

לעמים זה נוראי לראות איך כאן יש מחירים כאלו גבוהים ובחנויות אחרות זה לפעמים חצי ובאמריקה בכלל זה גרושים לעומת כאן
חבל שזה ייבוא פרטי ולא משהו רציני.

לינקי

New member
אני גם לא ממש משתמש בפדים

אבל זה לא ממש משנה לי אם אני ישתמש אם או בלי, פשוט הפדים האדומים הדליקו אותי, בגלל זה אני ישתמש בפדים.

gt-master

New member
פדים לאוזניות>>>

א.זה יותר נעים באוזן. ב. יש לי הרגשה שהאוזניות עם פד נשמעות יותר בסיות(מהמילה בס) מאשר בלי. שימו לב לזה,כאילו מפעילים BASS BOOST .

TheRealDeal

New member
זה תלוי באוזניות

ובעובי של הפדים, ובבסיות של האוזניות.. לרוב זה רק אמור להיות יותר נוח(לדעתי זה לא, ברוב המקרים)

לינקי

New member
מצוין../images/Emo72.gif

קרביץ זה ממש קרוב אלי, אז אני יקנה פדים אדומים. תודה לכולם על העזרה

weird dust

New member
זה מגיע בשמיניה

כמעט כמו הקולה. שקל לפד
זאת חבלה כזאת.

weird dust

New member
אני מעדיף ארט ליין ../images/Emo6.gif

הדיון מדרדר מרגע לרגע, זה האנשים או השעה?

למעלה